Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
05:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 16

На щопонеділковій апаратній нараді в КОДА, сьогодні, 16- го лютого  губернатор Кіровоградщини С.Кузьменко висловив свої пропозиції стосовно призначення нових керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.  Керівництву  області було представлено заступника голови КОДА Сергія Коваленка. І тут же новопризначений заступник отримав завдання підшукати достойного керівника для обласного відділу освіти.

 До сьогоднішнього дня в  КОДА існував департамент освіти і науки, який очолює Ельза Лещенко. Вже 18-го лютого на колегії в департаменті освіти будуть почуті нові імена кандидатів, які очолять обласну освіту.

С.Коваленко має відповідні пропозиції відносно зміни структури навчального року, що дозволить у наш скрутний  фінансовий час заощаджувати бюджетні кошти, ... Читать дальше »

Просмотров: 1051 | Добавил: wernega | Дата: 16.02.2015 | Комментарии (0)

Питання теплопостачання людей знаходиться на посиленому постійному контролі всіх гілок влади- від Уряду, облдержадміністрації - до місцевих органів влади. Забезпечити населення теплом та бюджетні  установи з новою ціною на газ та відповідно з новими тарифами на тепло,  що непосильні для більшості громадян  –  завдання, яке сьогодні вирішує  КП «Теплокомуненерго».  Зменшено ліміти на постачання газу, відсутність коштів на придбання матеріалів, коли ще не повністю погашена зарплатня перед працівниками за грудень минулого року. Наш співрозмовник  директор КП «Теплокомуненерго» Алла  Грибачова.

 - Чи слід очікувати найближчим часом підвищення  вартості  газу для теплопостачання населення, адже це сьогодні широко мусується в ЗМІ?
- Днями повернула ... Читать дальше »

Просмотров: 2076 | Добавил: wernega | Дата: 16.02.2015 | Комментарии (0)