Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
16:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 16 » Кадрові зміни в КОДА продовжуються
19:38
Кадрові зміни в КОДА продовжуються

На щопонеділковій апаратній нараді в КОДА, сьогодні, 16- го лютого  губернатор Кіровоградщини С.Кузьменко висловив свої пропозиції стосовно призначення нових керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.  Керівництву  області було представлено заступника голови КОДА Сергія Коваленка. І тут же новопризначений заступник отримав завдання підшукати достойного керівника для обласного відділу освіти.

 До сьогоднішнього дня в  КОДА існував департамент освіти і науки, який очолює Ельза Лещенко. Вже 18-го лютого на колегії в департаменті освіти будуть почуті нові імена кандидатів, які очолять обласну освіту.

С.Коваленко має відповідні пропозиції відносно зміни структури навчального року, що дозволить у наш скрутний  фінансовий час заощаджувати бюджетні кошти, що стосуються питання теплопостачання навчальних закладів області. Новий заступник КОДА планує провести зміни в структуру управлінь освіти в терпідрозділах - це питання оформлення земельних ділянок - зонування територій біля навчальних закладів, що дасть можливівсть розвитку фінансового мікроклімату. .

Іншим дорученням С.Кузьменко зобов`язав В.Атаманчук представити громаді нового керівника обласного відділу молоді спорту. До цього цю структуру очолював С.Колодяжний.

Спецкор.

Просмотров: 1052 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]