Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
04:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 14

Афганський день, 15-те лютого – це день, який ніколи не зітреться в пам`яті народній. Сьогоднішні афганці не стоять осторонь війни на сході.  Вони активні учасники відстоювання миру в Україні. Сьогодні афганці - активні волонтери, надають велику допомогу  військовослужбовцям, що перебувають у зоні АТО,  відстоюючи незалежність України.

Голова  громадської організації «Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)»   Валентин Кондрескул разом зі членами спілки прийняли спільну  участь у заходах, приурочених до виводу радянських військ з Афганістану.

- Війна закінчилася давно. Ми не думали, що сьогодні наші діти будуть захищати вже нашу вільну, незалежну Україну. Ми хоронимо юне покоління, ми втрачаємо наше майбутнє. Це неможливо  усвідомити розумом, що сьогодні відбуваєт ... Читать дальше »

Просмотров: 1144 | Добавил: wernega | Дата: 14.02.2015 | Комментарии (0)

Вкотре Олександрійщина пом`янула загиблих в афганській війні. Біль нашої втрати:  27 офіцерів і солдат та один безвісті зниклий;  страшне горнило  війні пройшло 735 олександрійців. Сьогодні  вони поряд з нами - відстоюють честьі гідність країни на сході. З кожним роком все більше нас віддаляє від тих страшних днів, коли батькам привозили цинкові гроби з синами... Пройшли десятиліття, ніхто й гадки не мав, що  в наш час братовбивство стане нормою, що сьогодні вже 12 мешканців Олександрійщини залишили земне життя, через неоголошену війну на сході. Це гірка, тяжка правда – йде війна.  

Міський голова С.Цапюк, виступаючи перед великим зібранням колишніх воїнів-інтернаціоналістів, учасників афганської війни, висловив слова глибокого суму на адресу рідних загиблих, відмітивши ... Читать дальше »

Просмотров: 1209 | Добавил: wernega | Дата: 14.02.2015 | Комментарии (0)