Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
17:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 31

Сьогодні відбувся третій по рахунку контрольний матч у підготовці до весняної частини  24-го чемпіонату з футболу серед команд першої ліги.  Суперником ФК «Олександрія» був  «Гірник-Спорт» (Комсомольськ). Поєдинок закінчився з мінімальною перевагою лідера чемпіонату – «Олександрії» – 1:0 (1:0).

Очевидно, що господарями на полі зі штучним покриттям були олександрійці. В.Шаран виставив у стартовому складі найоптимальніший склад, який здебільшого був стартовим у всіх попередніх поєдинках першого кола літньо-осінньої частини чемпіонату. Олександрійці  більше домінували на полі суперника, більше володіли м`ячем, більше створили небезпечних моментів біля воріт комсомольчан. В одному з таких моментів на 29-й хв. свою індивідуальну майстерність проявив один із ... Читать дальше »

Просмотров: 908 | Добавил: wernega | Дата: 31.01.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні відбула перша частина Спартакіади, приуроченої до 15-річчя з дня заснування ТОВ «УкрАгроКом».  Що може бути кращим подарунком до ювілею компанії.

 У Спартакіаді приймає участь 12 команд, що представляють структурні підрозділи компанії: ТОВ «УкрАгроКом»,  «УкрАгроКом-Спорт»(центральний офіс),  ТОВ «Гермес-трейдінг», Світловодський річковий термінал»,  МТК «Петриківське молоко»;  елеватори: «Шарівський»,  «УкрАгроКом» (Приютівка),  ДНХПП (Добронадіївський хлібоприймальне підприємство та  Королівське  ХПП;  Михайлівська  бригада №5, Дівоче Поле, бригада №6, Новоукраїнський район - ТОВ «ім. В.Чапаєва».

Зранку розпочалися відбіркові змага ... Читать дальше »

Просмотров: 900 | Добавил: wernega | Дата: 31.01.2015 | Комментарии (0)