Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
18:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 31 » Перемога - крок до впевненості завтра
23:17
Перемога - крок до впевненості завтра

Сьогодні відбувся третій по рахунку контрольний матч у підготовці до весняної частини  24-го чемпіонату з футболу серед команд першої ліги.  Суперником ФК «Олександрія» був  «Гірник-Спорт» (Комсомольськ). Поєдинок закінчився з мінімальною перевагою лідера чемпіонату – «Олександрії» – 1:0 (1:0).

Очевидно, що господарями на полі зі штучним покриттям були олександрійці. В.Шаран виставив у стартовому складі найоптимальніший склад, який здебільшого був стартовим у всіх попередніх поєдинках першого кола літньо-осінньої частини чемпіонату. Олександрійці  більше домінували на полі суперника, більше володіли м`ячем, більше створили небезпечних моментів біля воріт комсомольчан. В одному з таких моментів на 29-й хв. свою індивідуальну майстерність проявив один із лідерів команди Василь Грицук.  Він пройшов правим флангом, до лінії штрафної гостей, змусив захисника впасти під м`яч, і пробив на дальню стійку воріт суперника. М`яч за допомогою вітру влучив у стійку, а вже потім у сітку воріт.  Гості кілька разів гостро контратакували, але якихось незручностей для наших воріт не створили. Хоч треба відзначити, що команда-суперник  вміє боротися за кожен підбір, йде на м’яч,  жорстко грає у відборі. Такі  спаринги, коли зустрічаються лідери, несуть в собі велике значення в плані якісної підготовки до майбутніх ігор. Адже навесні наша команда в другому колі буде грати на виїзді – в Комсомольську.  На вістрі наших атак перебували: Грицук, Старенький, Банада, Запорожан, Ямполь, Чорній, Пономар.  Надійно ділив захисті Микицей, Басов, Імереков, Сухоцький.

У другому таймі склад олександрійців істотно змінився – змінилась і гра. Вона стала дещо акедемічнішою: більше розпасовок, менше  атакувально навальних випадів. Але, в цілому, гра була під контролем господарів поля. Ті  кілька гострих моментів у яких приймали участь Койдан простріл впоперек воріт - завершував простріл Леонов у падінні, але не замкнув цю передачу – 65-а хв.  За кілька хвилин до завершення гри потужно пробив Іващенко.

Гра визначила сильні і слабкі сторони обох команд, але, очевидно, що тренери залишились задоволені, незважаючи на те, що на протязі всього поєдинку І.Жабченко на високих тонах коментував гру своїх підопічних.

Весна покаже, хто сильніший.

«Олександрія»: Новак (Леванідов, 31, Рудик, 61), Микицей (Бичков, 46), Басов (Ломко, 46), Імереков (Шендрік, 46), Сухоцький (Мягков, 46), Старенький (Голенков, 46, Гуськов, 71), Банада (Леонов, 46), Запорожан, к/к (Койдан, 46), Ямполь (Чорній, 31, Бідловський, 61), Грицук (Степанюк, 46), Пономар (Івашенко, 46).

Гол тренер: Володимир Шаран.

«Гірник-Спорт»: Кліщук, Чєботаєв, Нелін, Костюченко, Моісеєнко, новачок, Лозовий, Корольков, к/к, новачок, Герасимець, новачок.

2-й тайм: Ситніков, Голядинець, Чмиленко, новачок, Шульц, новачок, Дячук, Лугачов, Новиков, Александров, Клімаков.

Гол. Тренер:  Ігор Жабченко.

Гол: В.Грицук, 29.

Арбітр:  В.Копієвський (Кіровоград).

Асистенти арбітра:  А.Скрипка, Д.Попельницький (обидва – Кіровоград).

І.Мельник

Просмотров: 909 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]