Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
14:51
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 31 » У фінал вийшли...
22:10
У фінал вийшли...

Сьогодні відбула перша частина Спартакіади, приуроченої до 15-річчя з дня заснування ТОВ «УкрАгроКом».  Що може бути кращим подарунком до ювілею компанії.

 У Спартакіаді приймає участь 12 команд, що представляють структурні підрозділи компанії: ТОВ «УкрАгроКом»,  «УкрАгроКом-Спорт»(центральний офіс),  ТОВ «Гермес-трейдінг», Світловодський річковий термінал»,  МТК «Петриківське молоко»;  елеватори: «Шарівський»,  «УкрАгроКом» (Приютівка),  ДНХПП (Добронадіївський хлібоприймальне підприємство та  Королівське  ХПП;  Михайлівська  бригада №5, Дівоче Поле, бригада №6, Новоукраїнський район - ТОВ «ім. В.Чапаєва».

Зранку розпочалися відбіркові змагання за вихід до фінальної частини в змаганнях з міні-футболу та волейболу. Команди були поділені на дві підгрупи.  У впертій боротьбі спортсмени ТОВ «УкрАгроКом» вибороли дві путівки  з міні-футболу та  волейболу в фінальну частину 3-ої Спартакіади. Безспірним суперником «украгрокомівців», як і минулого року, були футболісти та волейболісти елеватора «УкрАгроКом»(Приютівка, керівник О.Йоник). Та цього року в фіналі ми не побачимо команди з однойменного елеватора.

Завтра о 9.00 розпочнуться  фінальні змагання. Прийдіть! Буде цікаво, буде спортивний азарт, завзятість, сила і  спортивний дух.., концертний супровід, буде свято спорту, утвердження стійкості і життєдайності.

І.Мельник          

Просмотров: 901 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]