Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
21:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 27

Сьогодні, 27 січня, знаходячись на  центральній площі  Кіровограда,  став випадковим свідком, мав нагоду відзняти, здається, доставку грошей до обласного  відділення Ощадбанку.  Відповідна охорона – надійна, велике авто для перевезення грошей. Сказав же прем’єр, що з понеділка кошти на зарплатню працівникам бюджетної сфери Кіровоградщини надійдуть до області згідно розписаного графіка. Ось вони і надійшли – це фотофакт. Дочекаються вчителі і медики, культура і чиновники свої кревні.

І.Мельник  

Просмотров: 968 | Добавил: wernega | Дата: 27.01.2015 | Комментарии (0)

ьогодні, 27 січня о 15.00 голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів  першу розширену прес-конференцію для представників засобів масової інформації Кіровоградщини.  Чи не вперше за всі попередні  роки  губернаторів була зібрана така представницька аудиторія мас-медійників. На зустріч з очільником області, на яку були запрошені не лише державні ЗМІ, а й приватна преса, з`їхалася  велика чисельність журналістів, були представники чи не з усіх  районів області.

У точно визначений час розпочалася ділова розмова-діалог з керівником області. На початку  Сергій Анатолійович розповів про першочергове завдання, яке вимагало  миттєвого вирішення: створення  штабу по охороні громадського порядку. Тому не слід дивуватися, що в містах і селищах на вулицях  збільшилась кількість правоохоронців. Це для того, щоб вберегти людей від надзви ... Читать дальше »

Просмотров: 1424 | Добавил: wernega | Дата: 27.01.2015 | Комментарии (0)

Приємно, коли звучить ім`я рідного міста  у позитивному контексті, а коли  цей контекст безпосередньо стосується кожного мешканця Олександрії, то й поготів.

 Сьогодні випуск новин  ICTV ФАКТИ на відому українському каналі  о 8.45 розповів про досвід реформування ЖКГ в нашому місті. Зокрема, повністю систематизовано контроль надходжень коштів  від сплати за квартирну плату мешканців Олександрії. Усі кошти зараховуються на особові рахунки окремого будинку багатоповерхівки, а  їх в Олександрії  - 519. Кожен мешканець знає свої борги, знає скільки коштів акумулювалось на рахунку, і куди вони витрачаються. Для прикладу: будинок  сплачує 15 тис. грн. квартирної плати. 9, 5 тис. грн витрачається безпосередньо на обслугов ... Читать дальше »

Просмотров: 1171 | Добавил: wernega | Дата: 27.01.2015 | Комментарии (1)