Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
17:43
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 22

Зоя Зубова, голова ГО інвалідів «Віра», 15 років віддала становленню цій організації (люди з проблемами опорно-рухового апарату), на громадських слуханнях  висловила думку, що після відміни фінансування організації буде дуже складно діяти в нинішніх умовах (гадаю, що свідомий підприємець не відмовить інваліду в допомозі, як і було до цього часу, - авт.).  

- Збудована  роками перлина  -«Віра» стала для інвалідів  місцем  затишку і розради (в об`єднанні сьогодні числяться 400 дорослих та 200 діток, - авт.). Ми  маємо чудовий офіс, поряд парк, центр. Ми кращі в області, зокрема, по змаганнях з шахів та шашок. Міська влада за ці роки дала можливість нам відчути себе людьми. Сьогодні вже існують борги за тепло і  використання «соціального таксі». Суми незначні, але ... Читать дальше »

Просмотров: 598 | Добавил: wernega | Дата: 22.01.2015 | Комментарии (0)

 

 

 

-За минулу добу – 21 січня 2015- го року в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) загинуло 10 українських військовослужбовців, 16 поранено,-  повідомив виконувач обов’язків речника Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов.
Серед них і мешканець Олександрійщини  - смт Нова Прага молодший сержант, 21-річний Артем Володимирович Пойда. Призваний Олександрійським об’єднаним  військкоматом військовослужбовець проходив службу в 17- му батальйоні вогнеметником.  Загинув під час штурму 517-го блокпоста в районі м. Горлівка. Відбувся тяжкий бій за участю артилерії.  Ворог  відступив, але кілька чоловік загинуло, серед них, від  розриву снаряда, загинув і наш земляк.

Прощання з героєм відбудеться ... Читать дальше »

Просмотров: 639 | Добавил: wernega | Дата: 22.01.2015 | Комментарии (0)

 Сьогодні  у музичній школі о 17.00  відбулися громадські слухання стосовно двох архіважливих питань життєдіяльності міста: про Програму соціального і економічного розвитку  м. Олександрія в 2015-му році та про міський бюджет – 2015. Звісно, що який бюджет держави маємо, так і ми будемо жити – виживати.  

В залі зареєструвалося понад 400 олександрійців, котрим не байдужа доля  рідного міста та благополуччя  його жителів.

  По першому питанні головуючий, міський голова С.К.Цапюк,  надав слово начальнику управління економіки міськради Р.Черевашку, який наочно – через екран показав діаграми розрахунків соціально-економічного розвитку  Олександрії в 2015-му році.

- Найбільшу увагу доповідач приділив питанням, де можна мати додаткові кошти, щоб наповнити  міську казну. Всі ми добре розуміємо, що певна деце ... Читать дальше »

Просмотров: 1190 | Добавил: wernega | Дата: 22.01.2015 | Комментарии (0)