Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
21:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 22 » З "Вірою" в завтра
23:56
З "Вірою" в завтра

Зоя Зубова, голова ГО інвалідів «Віра», 15 років віддала становленню цій організації (люди з проблемами опорно-рухового апарату), на громадських слуханнях  висловила думку, що після відміни фінансування організації буде дуже складно діяти в нинішніх умовах (гадаю, що свідомий підприємець не відмовить інваліду в допомозі, як і було до цього часу, - авт.).  

- Збудована  роками перлина  -«Віра» стала для інвалідів  місцем  затишку і розради (в об`єднанні сьогодні числяться 400 дорослих та 200 діток, - авт.). Ми  маємо чудовий офіс, поряд парк, центр. Ми кращі в області, зокрема, по змаганнях з шахів та шашок. Міська влада за ці роки дала можливість нам відчути себе людьми. Сьогодні вже існують борги за тепло і  використання «соціального таксі». Суми незначні, але, що ми будемо робити в поточному році? Ми надіємося, що влада нас не залишить наодинці.

На це міський голова С.К.Цапюк  дав відповідь, що влада віднайде спонсорів, що будуть допомагати подібним організаціям.

- Ми не залишимо наодинці тих, хто буде найбільше потребувати нашої підтримки.  Я маю на увазі «Джерело життя»,  Червоний Хрест та інші організації. Разом витримаємо цей рік.                 

І.Мельник

Просмотров: 598 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]