Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
04:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 23

Народні депутати 303 голосами підтримали законопроект Петра Порошенка "Про внесення змін до деяких законів України щодо відмови України від здійснення політики позаблоковості", внесений ним 18 грудня.
Народні обранці від Кіровоградщини віддали свої голоси наступним чином:
Костянтни Яриніч (БПП) - за 
Анатолій Кузьменко (БПП) - за

Олександр Горбунов (Народнй фронт) - за
Сергій Ларін (Опозиційний блок) - не голосував
Олесь Довгий (позафракційний) - не голосував
Дмитро Лінько (Радикальна партія України) - за
Михайло Поплавський (Воля народу) - за
Станіслав Березкін (Економічний розвиток) - за.

Власкор.

Просмотров: 813 | Добавил: wernega | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні  о 8. 28  ранку з  мосту в  смт Користівці автомобіль марки «Daewoo Matiz» звалився перед колесами потягу  "Івано-Франківськ–Дніпропетровськ". Дякувати богу, машиніст  потягу завчасно помітив автівку, тому зміг зупинити залізного коня. Водій  «Daewoo Matiz» та трійка його пасажирів їхали з Вознесенська Одеської області. Заблукали по дорозі, втратили орієнтир, з`їхавши  з мосту прямо на заілзну колію.... Двоє людей, що перебували в автомобілі не постраждали, двоє - інших  потребують медичної допомоги.  

Спецкор.

Просмотров: 464 | Добавил: wernega | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

55 років тому невелика ініціативна група журналістів Кіровоградщини створила обласне відділення Національної спілки журналістів України. У ті часи обласна організація журналістів налічувала лише 45 осіб. А сьогодні це потужна творча спільнота, в складі якої вже більше 400 представників засобів масової інформації. З нагоди ювілею створення обласної організації відбулося урочисте засідання за участі голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка та першого секретаря Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка.

– Сьогодні ваші колеги журналісти перебувають на передовій фронту, поряд із військовими, які виборюють незалежність держави. Проте, нині ведеться ще й інформаційна війна. Я переконаний, що журналісти Кіровоградщини в цій непростій ситуації завжди будуть нести слово правди, стояти на захисті демократії і свободи, - наголосив голова облдерж ... Читать дальше »

Просмотров: 562 | Добавил: wernega | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

Молоді громадські діячі Д.Штрейнбрехт та О.Давидов – «Кіровоградський бойкот» організовують на пл. Леніна 24-го грудня  акцію про збирання підписів стосовно  вимоги від міської влади, щоб підприємці маркували російський товар і окремо на полицях розміщували. Дивно звучить – влада повинна контролювати і вимагати. Думаю, що підприємці  (оптові поставщики) без усяких вказівок будуть маркувати російський товар… Скажіть, а ми від цього завтра краще заживемо? У нас на полицях  з`являться інші товари – європейського штибу?  А вартість яка їх буде? Ми ж розуміємо, що це перший крок до прямої заборони російських товарів. Маркуванням це не закінчиться – далі будуть виловлювати  «чорних відьом»… 

Гляньмо краще: чим ми завтра будемо милитися і чим прати?  Сьогодні миючі засоби – їх ціна зросла на ... Читать дальше »

Просмотров: 495 | Добавил: wernega | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

19 грудня під Волновахою загинув мешканець Олександрійського району  з  с.Бутівського  33- річний Олександр Лупаїн. Останні роки проживав і працював у столиці.  Призваний в жовтні   одним із київських військкоматів.  Служив сапером у танковому підрозділі. Загинув під час виконання бойового завдання – смертельно був поранений кулею.

 Похорони відбулися в с.Бутівському, вчора, 22 грудня. Зібралося все село, бо Олександр  був порядною, чесною і доброю людиною. Його поважали за дружбу, вірність і  чуйність. Він був завжди в центрі уваги – вмів підтримати веселий настрій.  Після його смерті вдовою залишилася дружина та 9-річний син.

Нехай  земля тобі  буде пухом і царство небесне, Олександре!    

Просмотров: 506 | Добавил: wernega | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)