Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
09:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 23 » 55 років НСЖУ в Кіровоградській області
19:38
55 років НСЖУ в Кіровоградській області

55 років тому невелика ініціативна група журналістів Кіровоградщини створила обласне відділення Національної спілки журналістів України. У ті часи обласна організація журналістів налічувала лише 45 осіб. А сьогодні це потужна творча спільнота, в складі якої вже більше 400 представників засобів масової інформації. З нагоди ювілею створення обласної організації відбулося урочисте засідання за участі голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка та першого секретаря Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка.

– Сьогодні ваші колеги журналісти перебувають на передовій фронту, поряд із військовими, які виборюють незалежність держави. Проте, нині ведеться ще й інформаційна війна. Я переконаний, що журналісти Кіровоградщини в цій непростій ситуації завжди будуть нести слово правди, стояти на захисті демократії і свободи, - наголосив голова облдержадміністрації. – Бажаю, щоб ми з вами були не на передовій війни на сході, а на передовій розвитку нашої країни і економічних перетворень.

Обласне відділення НСЖУ, яке багато років очолює Юрій Сердюченко, котрий згуртував і  якісно зростив журналістський колектив області, отримав з рук губернатора цінний подарунок.

З нагоди  55- річного ювілею  у приміщенні міської ради м.Кіровограда відкрита фотовиставка робіт журналістської братії. 

Спецкор.

Просмотров: 563 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]