Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
04:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 06

Сьогодні олександрійці відзначають  71-річницю визволення Олександрії від німецько-фашистських загарбників. Довгим тяжким, смертоносним та трагічним  був шлях до визволення рідного міста. 18 грудня 1942 року було визволено перше українське село Попівня Міловського району Ворошиловоградської  області (нині Луганська) – майже рік чекали олександрійці поки радянська армія  визволить з-під німецького гніту рідну Олександрію

На  фото: зруйновані міський театр, вул.6-го Грудня та будинок в центрі міста.

 Понад 10 тис. олександрійців пішли на фронти ВВв, 5600-  відзначені нагородами. Восени 1943 року  частини  і з`єднання 5-ї гвардійської армії  2-го Українського ... Читать дальше »

Просмотров: 1115 | Добавил: wernega | Дата: 06.12.2014 | Комментарии (0)

Мій співрозмовник  Дмитро Сергійович Кітаєв - директор  ФК «Олександрія».  Сьогодні мова буде йти про футбольну інфраструктуру клубу, його підготовку до зимового періоду. Останній виїзний матч в Дніпродзержинську довів: якщо поле не відповідає  футбольним стандартам, то і результат гри інший - не нашу користь. Тому велика відповідальність лежить на плечах працівників стадіону за стан газону - його відповідність стандартам.   

-Так, тільки завершився останній матч на КСК «Ніка», відразу служба стадіону взялася за підготовку зеленого газону до  його зимового періоду зберігання. Основа якісної гри у великій мірі залежить від того в якому стані перебуває газон, щоб поле добре перезимувало, його потрібно підготувати з осені, чим ми і займалися. Провели відповідні агротехнічні  заходи ... Читать дальше »

Просмотров: 591 | Добавил: wernega | Дата: 06.12.2014 | Комментарии (0)