Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
08:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 6 » Д.Кітаєв: «Без футболу, як без рук»
12:16
Д.Кітаєв: «Без футболу, як без рук»

Мій співрозмовник  Дмитро Сергійович Кітаєв - директор  ФК «Олександрія».  Сьогодні мова буде йти про футбольну інфраструктуру клубу, його підготовку до зимового періоду. Останній виїзний матч в Дніпродзержинську довів: якщо поле не відповідає  футбольним стандартам, то і результат гри інший - не нашу користь. Тому велика відповідальність лежить на плечах працівників стадіону за стан газону - його відповідність стандартам.   

-Так, тільки завершився останній матч на КСК «Ніка», відразу служба стадіону взялася за підготовку зеленого газону до  його зимового періоду зберігання. Основа якісної гри у великій мірі залежить від того в якому стані перебуває газон, щоб поле добре перезимувало, його потрібно підготувати з осені, чим ми і займалися. Провели відповідні агротехнічні  заходи, коли газонна трава повинна підходити до «зимової сплячки». Відразу після останнього матчу провели ремонт пошкоджених ділянок (реставрація газону), внесли осіннє добриво, проевли аерацію, дренаж і останню стрижку газонної трави та прочісування повсті (стриженого сухого листя). Зараз газон знаходиться в стадії спокою. Він вкритий снігом, що зберігає траву від морозу. Надіємось, що ще випаде сніг. Також провели консервацію всіх трубопроводів, колодязів, кранів, заглушок – одним словом вся футбольна інфраструктура підготовлена до зимування.   

 - Дмитре Сергійовичу, розкажіть про плани  команди після відпустки.

- Команда приступає до праці вже 21 грудня. 5 днів збираються провести в Олександрії, щоб пройти медичне обстеження, подивитися на фізичну форму гравців після відпочинку. Проведуть кілька односторонніх поєдинків і поїдуть зустрічати новорічні свята.  Відразу після них – 14 січня почнеться перший підготовчий етап до весняно-літньої частини Чемпіонату. До 25-го січня він буде проходити на базі ФК «Олександрія» - у манежі  «Олімп» для цього є відповідні умови: чудове  міні-поле зі штучним покриттям, фітнес-зал. На цьому етапі ми вже побачимо  можливих новачків, які прибудуть до «Олександрії», щоб завоювати місце в команді. Другий збір розпочнеться з 25 січня  по 8 лютого. Президент клубу С.А.Кузьменко, розуміючи велику відповідальність перед  чисельною когортою  уболівальників, стосовно підвищення команди в класі,  вирішив провести збір в Туреччині, в постійному місці базування команди останніх років – м.Аланія. Тренерський штаб запланує контрольні матчі з командами, які будуть там перебувати. Так, що вже в січні ми побачимо  контрольні матчіза участю "Олександрії".  Після цього – короткий відпочинок , і - третій збір. Він буде тритижневим - до кінця лютого,  і знову таки планується провести його в Туреччині.  

-Коли ж ми побачимо оновлену  команду вдома?

 - З 1-го березня  команда  збирається  в Олександрії на підготовку до старту вже, безпосередньо, до першого матчу, який  планується провести на виїзді з «Нафтовиком-Укрнафта» - 21-го березня згідно базового дня.  До цього поєдинку вдома будуть проводитися контрольні матчі на газоні зі штучним покриттям. Ось такий  орієнтовний графік підготовки команди до старту навесні  Великого футболу. Уболівальники, як і ми – без футболу, як без рук. Думаємо, що керівництво клубу, тренерський штаб, прес-служба зроблять все можливе, щоб цей період був насиченим на інформацію та на цікаві поєдинки.  Думаю, що проведемо  також традиційний турнір  з міні-футболу серед олександрійських команд. Вболівайте за «Олександрію».

І.Мельник           

Просмотров: 592 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]