Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
22:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 15

Наступний сезон: «Олександрія» - в Прем`єр-Лізі

  Рівно о 15. 00 розпочалася прес-конференція президента  ФК «Олександрія» Сергія Кузьменка стосовно  об`єднання, оновлення команди та початку 24- го Чемпіонату з футболу серед команд першої ліги.  У вступному слові президент клубу наголосив:

  - Наша країна сьогодні переживає як героїчні так і трагічні події. Тому і наша робота була витриманою – без пафосу. Всі ми добре розуміємо, що сьогодні відбувається, що треба робити впершу чергу і ми це робимо. Я переконаний, що всю біль сьогодення український народ та його керівництво перенесуть з честю. Життя не стоїть на місці. Футбол згуртовує, об`єднує, та дає можливість говорити  про перспективи. Футбол – ... Читать дальше »

Просмотров: 532 | Добавил: wernega | Дата: 15.08.2014 | Комментарии (0)

 16 серпня «Олександрія» буде приймати на  своєму полі гостей – ПФК «Суми». Гра розпочнеться о 19. 00. Сумська команда молода команда в першій лізі, але  статистика міжусобчиків не на користь олександрійців. За два попередні  Чемпіонати в чотирьох поєдинках олександрійцям усміхнулася доля лише один раз – у першій зустрічі. У трьох наступних  іграх перемога була на боці сумчан. Різниця м’ячів: 6-4=+2  у заліку нашого суперника.

Головним арбітром матчу буде Д. Кононов з Донецька. Допомагатимуть йому О. Марчик та В. Сухомлинов – обидва зі столиці України.  4-й  асистент: В. Копієвський з Кіровограда. Спостерігач арбітражу: С.Возняк (Миколаїв).

Для поціновувачів статистики міграції футболістів з команди  в команду: С.Танасюк, М.Лапідус, О.Болотов, Є.Сайко, Р.Марченко, Д.Коз ... Читать дальше »

Просмотров: 408 | Добавил: wernega | Дата: 15.08.2014 | Комментарии (0)