Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
23:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 15 » С.Кузьменко: про футбол… і не тільки
20:12
С.Кузьменко: про футбол… і не тільки

Наступний сезон: «Олександрія» - в Прем`єр-Лізі

  Рівно о 15. 00 розпочалася прес-конференція президента  ФК «Олександрія» Сергія Кузьменка стосовно  об`єднання, оновлення команди та початку 24- го Чемпіонату з футболу серед команд першої ліги.  У вступному слові президент клубу наголосив:

  - Наша країна сьогодні переживає як героїчні так і трагічні події. Тому і наша робота була витриманою – без пафосу. Всі ми добре розуміємо, що сьогодні відбувається, що треба робити впершу чергу і ми це робимо. Я переконаний, що всю біль сьогодення український народ та його керівництво перенесуть з честю. Життя не стоїть на місці. Футбол згуртовує, об`єднує, та дає можливість говорити  про перспективи. Футбол – це мир і спокій, це – радість людей від свята спорту, це – дружба і  написання славної  сторінки життя краю,- підкреслив С.Кузьменко.- Наші хлопці успішно стартували. Три перемоги. Перше місце, але це не дає мотиву до розслабленості. Футболісти знають про поставлене завдання  на нинішній Чемпіонат. Так сталося, що футболом я розпочав активно займатися з 2007 року – «УкрАгрКомом».  З 2012 року – «Олександрією».  Не дивлячись на всі негаразди, було виконано поставлені завдання як в украгрокомівській команді, так і в  «Олександрії». Минулого року – третє місце, нинішнього – друге. По результатах  24- го Чемпіонату – перше..., - і вихід до Прем`єр - Ліги. Я вдячний тренерським складам за виконану роботу. Зараз вони працюють злагоджено: провели гарну селекційну роботу, підготовчий етап до старту,  вдало зіграли перші три тури. Олександрія зачекалася великого футболу.  Два роки попросив у мене В.Б.Шаран, щоб за цей час підготувати команду до ПЛ. Тому  для цього будуть виконані всі умови. Впевнений, що народ, керівництво країни політично стабілізується, буде безпекова стабілізація, щоб працювала стабільно економіка. І ще хочу наголосити, що відсьогодні  вхід на КСК «Ніка» на всі домашні матчі безкоштовний ( квитки, згідно регламенту, будуть видаватися на вході стюардами, - авт.) . Цей крок зроблено для того, щоб не було нарікань, що не всі встигають завчасно придбати квиток, черги, в когось немає 10 грн… Ми проведемо такий тест на те, щоб залучити якомога більшу кількість уболівальників на матчі за участю «Олександрії». При пустих  трибунах футбол нікому не потрібен. Тест на збільшення числа  уболівальників продовжиться до виходу команди в ПЛ.
- Кому належить сьогодні футбольна інфраструктура клубу?   
- Два роки ми працюємо над удосконаленням гри команди, її росту до рівня ПЛ. Переговори стосовно передачі інфраструктури знаходяться у фазі завершення. Як тільки закінчаться контрактні угоди,  ми скажемо, що в подальшому буде належати новим власникам. Сьогодні господарем всього футбольного майна є М.М.Лавренко.
- Чи з`явилися в клубі нові спонсори?    
- Я два роки тому і сьогодні  повторюю, що я готовий до співпраці з олександрійським бізнесом, якому не байдужий спорт, хто гордиться  і пишається  «Олександрією»: приходьте і допомагайте клубу. Двері широко відкриті.
- Люди на останньому матчі залишали триубни і йшли зі стадіону через вульгарну поведінку ультрас-фанатів, хоч їх роль є значущою в підтримці команди .  І все ж у всьому повинна бути міра почуття. Чи не так?    
 - Фанати в цей нелегкий час, раніше  недолюблювали один одного, маю на увазі інших фанатів з інших міст. Сьогодні  всі вони об’єднались  навколо ідеї збереження  цілісності нашої країни. Тому ми повинні об`єднатися навколо добрих посулів фанатів (гімн України, символіка, колективізм,  активність), бо без їх креативу матчі проходять мляво, вони «женуть гравців грати на результат». Звичайно, що культура мовлення повинна бути толерантною. Гадаю, що риторика їх скандувань буде витриманішою, бо я також батько. Наші матчі відвідують жінки, діти, люди поважного віку. Вони повинні бути захищені від грубощів, нецензурної лайки, паління на трибунах. Також проведена робота з службою безпеки – віднині  проблем з пластиковими пляшками не буде. 

Сергій Кузьменко готовий до будь-якої роботи

 Друга частина прес-конференції  була віддана аналізу політичної ситуації в країні напередодні дострокових парламентських виборів, про прийняття люстраційного закону, та де бачить себе нинішній народний депутат України від 103 Олександрійського виборчого округу Сергій Анатолійович Кузьменко, який два роки тому гідно переміг своїх опонентів  у передвиборчих перегонах. Який  за два роки зробив стільки - скільки інші депутати за кілька каденцій ні на що не спромоглися  окрім політичних пліток і  пустої балаканини-обіцянок.   

З цього приводу С.А.Кузьменко  відмітив, щоб обрати собі працю до вподоби – треба зайнятися нею. Здобути досвід, щоб потім сказати своє враження.

 - Я пройшов різні щаблі: від бізнесу, до  керівництва органами самоврядування. Райрада, два роки головою  в райдержадміністрації, далі – облдержадміністрація, і - народний депутат. Мені приємно було працювати у виконавчій  владі, коли від твоєї праці  життя людей покращувалося, вони бачили, що  наші спільні задуми стають реальністю. Будували, відкривали, розвивали сільгоспбізнес. Зроблено, думаю, не мало.  Це давало мені велике моральне задоволення і бажання ще краще працювати.
- Мусуються людні слухи, що Ви маєте бажання стати міським головою Олександрії?    
- Виконавча гілка влади, де треба працювати щоденно: зустрічі з людьми, розвиток економіки міста, соціальної інфраструктури, покращення життя олександрійців, міста  – це значно більше, ніж прийом  громадян в приймальні народного депутата.  Амбіції – не заперечую - це мене цікавить. Попереду парламентські вибори депутатів,  далі  - до  місцевих органів влади. Як тільки буде обрано новий парламент, сформується нова коаліція та уряд, відбудуться і  вибори до місцевих органів  управління. Якщо мені люди запропонують знову бути їх голосом - для мене все прийнятне. Куди запросять там і буду працювати так, щоб не було соромно дивитися в очі своїх виборців.
- Ваше відношення до Закону  «Про  люстрацію»?               
 - Для мене найдемократичніша, якою може бути люстрація – це процес виборів. Виборці дають кому "зелене" - йди, а кому стоп -  "червоне" світло. Вони найкращий вимір довіри до кандидата на ту чи іншу посаду. Коли ж одні політики забороняють  приймати участь у виборах іншим... У людей будуть запитання ( чи це люстрація, забороняти за політичні та економічні переконання - це диктатура, свавілля, народ цього не допустить, гадаю, - авт.). Кажуть Польща, Прибалтика. Там комуністів, справді,  було усунуто від влади ( а це ж було 25 років тому, - авт.). Комуністи України  вже давно відійшли від влади. Це все піар перед виборами. Особисто  я голосував за цей закон.  Я за те, щоб краще було, але це не має ніякого відношення до оновлення  управлінського апарату. Вибори відбудуться в кінці жовтня за будь-яких умов. Гадаю, що депутатів будуть обирати так:  225  по мажоритарних округах і 225 – за партійними списками. Це найкращий закон сьогодні.  Люди розберуться за кого віддати свій голос, - підкреслив по закінченні  народний депутат.

На думку більшості людей, люди не бажають голосувати за пропорційною системою виборів, тобто,- за партійними списками, що не відображають реальну людину, його потенціал, економічних можливостей впливати на розвиток округу.  Для мене зрозуміле поняття  «чистий» політик – це 225 депутатів від партій та блоків,  які займаються суто своїм піаром за трибуною парламенту( чвари, бійки, грубощі і лестощі, - авт.), а ті, хто реально впливає на економічний розвиток  країни, хто наповнює бюджет усіх рівнів – це 225 депутатів-мажоритарників, яких знає народ і довіряє їм. Кажуть, що пропорційність дасть можливість простій людині стати народним обранцем. Скажу – навіщо? До парламенту повинні прийти професіонали, які мають величезний досвід позитивного управління, бачення найбільших перспектив нововведень у законодавчу базу, що спричинить динамічний розвиток інституту економіки та  народного інстиутту захисту  прав і свобод людини праці. Люди добре відчувають істину і фальш сьогодення.  І жаль, що наші мас-медіа  йдуть лише на сенсації, а футбольна тема їх не цікавить здебільшого. А це в цілому - життя міста, його городян, його  масового відпочинку. 
.  

Іван Мельник                              

Просмотров: 533 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]