Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
07:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 15 » Зламати негативну статистику
15:30
Зламати негативну статистику

 16 серпня «Олександрія» буде приймати на  своєму полі гостей – ПФК «Суми». Гра розпочнеться о 19. 00. Сумська команда молода команда в першій лізі, але  статистика міжусобчиків не на користь олександрійців. За два попередні  Чемпіонати в чотирьох поєдинках олександрійцям усміхнулася доля лише один раз – у першій зустрічі. У трьох наступних  іграх перемога була на боці сумчан. Різниця м’ячів: 6-4=+2  у заліку нашого суперника.

Головним арбітром матчу буде Д. Кононов з Донецька. Допомагатимуть йому О. Марчик та В. Сухомлинов – обидва зі столиці України.  4-й  асистент: В. Копієвський з Кіровограда. Спостерігач арбітражу: С.Возняк (Миколаїв).

Для поціновувачів статистики міграції футболістів з команди  в команду: С.Танасюк, М.Лапідус, О.Болотов, Є.Сайко, Р.Марченко, Д.Козаченко, І.Погорєлов, Д.Осадчий, А.Муховиков. 

Напередодні такого відповідального матчу головні тренери обох команд поділилися своїми думками стосовно наступного поєдинку. 

Володимир Шаран, головний тренер ФК «Олександрія»:

Ми готуємося до матчу з "Сумами" в звичайному режимі. Але, на превеликий жаль, до лазаретників приєднався А.Сухоцький, а якщо врахувати травми В.Бідловського, А.Шендріка,С.Старенького та О.Іващенко, тому є кадрові проблеми. Але для чого ми тримаємо двадцять п’ять футболістів у складі нашої команди? Я вважаю, що хороший рівень гри, а головне результат, маємо здобувати в кожному матчі, незважаючи на те, хто персонально виходить на поле. 

Ю.Ярошенко, головний тренер ПФК «Суми»:

- «Олександрія " - команда яка претендує на Прем'єр-Лігу, незважаючи на їх кадрові проблеми, вибір та резерв  футболістів у них більший за наш. У нас в команді багато молодих гравців, і якщо з основи "випадає" два лідери, як, наприклад, у минулому турі Богачов та Лебеденко - для нас це вже велика втрата. Але ці хлопці, як вцілому і вся команда, готуються до матчу в Олександрії. Можливо, на сьогодні не всі футболісти в однаковому плані функціонально готові, адже деякі гравці приєдналися до нас 2-3 тижні тому, однак вони теж будуть поступово набирати форму.

 Отож, чекаємо олександрійців в суботу на 19.00. Підтримаємо  нашу головну спортивну надію і натхнення, славу і гордість Олександрійщини.  Гравці чекають підтримки уболівальників, адже футбол – це гра для мільйонів  уболівальників і глядачів. Разом  до нових успіхів!

Іван Мельник  

Просмотров: 409 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]