Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
15:53
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 25

Напередодні старту чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги головний тренер ФК "Олександрія" Володимир Шаран розповів про підготовку до сезону та завдання на Чемпіонат.

- Завершується навчально-тренувальний збір, чим можете похвалитися?

- Ми планували провести підготовку до чемпіонату України на Закарпатті, але я переконав президента клубу в тому, що варто залишитись вдома, маючи прекрасні умови для підготовки (5 футбольних полів, тренажерний зал, можливість проведення необхідних контрольних матчів), до того ж ми і кошти заощадили. Як правило, на навчально-тренувальний збір приїздять футболісти на оглядини, то й відпала необхідність їм приїздити в Ужгород. Всіх їх переглянули на місці, в Олександрії, і це було досить зручно. Ми досить продуктивно попрацювали в міжсезоння, футболісти дуже відповідально і сумлінно віднеслись до роботи, р ... Читать дальше »

Просмотров: 435 | Добавил: wernega | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

24 июля стало не только жарким для некоторых областей в прямом  смысле слова, но и очень жарким на политарене Украины, еще в добавок и проливным.  А.Яценюк подал в отставку с поста ПМ страны. Одессу залили мощный ливень.  Практически все улицы города были  подтоплены метровим уровнем. Центр, окраины, новые жилмассивы - все в воде. Знаменитые Слободка, Пересыпь, Лузановка, Таможенная площадь, Аркадия, Французский бульвар, Большой Фонтан, Черемушки, Котовского. Таирова. Кризис с газом... Нечем зарплаты платить с 1-го августа участникам АТО... Запланировано парламентские   досрочные выборы на 29 сентября текущего года... Все в куче  могло стать ударом для исполнительной власти. Президент начал кадровые перестановки  с Жытомирской области сменив С.Кизина на  С.Машковского, вчера  в  Волынской области, заменили представителя "Батькивщины" Г. ... Читать дальше »

Просмотров: 480 | Добавил: wernega | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

26 липня 2014 року, субота, 19. 00 саме о цій годині оновлений  футбольний  клуб ФК «Олександрія»  стартує в 24- му Чемпіонаті з футболу серед команд першої ліги. Суперником  команди буде чернігівська «Десна» - команда, котра  минулого сезону була непідвладна нашим землякам. Двічі, спочатку 29 вересня в Чернігові  олександрійці програли з рахунком 0:2, а потім – 11 травня на КСК  «Ніка» при безлюдних трибунах з мінімальним рахунком – 0:1.

Є над чим добре подумати тренерському штабу В.Шарана, щоб протиставити гостям таку гру, такий запал, що був бажаний переможний результат. Від перших турів залежить загальний настрій на майбутні матчі.  Взяти  переможний рух вперед - перші перемоги -це натхнення, віра, воля і бойовитість, це – трибуни з глядачами, це - подальший  успіх. Велик ... Читать дальше »

Просмотров: 486 | Добавил: wernega | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)