Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
12:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 25 » "Ми одна команда – одна родина – одна «Олександрія!»
09:27
"Ми одна команда – одна родина – одна «Олександрія!»

26 липня 2014 року, субота, 19. 00 саме о цій годині оновлений  футбольний  клуб ФК «Олександрія»  стартує в 24- му Чемпіонаті з футболу серед команд першої ліги. Суперником  команди буде чернігівська «Десна» - команда, котра  минулого сезону була непідвладна нашим землякам. Двічі, спочатку 29 вересня в Чернігові  олександрійці програли з рахунком 0:2, а потім – 11 травня на КСК  «Ніка» при безлюдних трибунах з мінімальним рахунком – 0:1.

Є над чим добре подумати тренерському штабу В.Шарана, щоб протиставити гостям таку гру, такий запал, що був бажаний переможний результат. Від перших турів залежить загальний настрій на майбутні матчі.  Взяти  переможний рух вперед - перші перемоги -це натхнення, віра, воля і бойовитість, це – трибуни з глядачами, це - подальший  успіх. Велика доля перемог буде залежати саме від кількості уболівальників на трибунах КСК «Ніка».  Для яких президент клубу С.Кузьменко та його однодумці вкладають кошти, щоб кожен, хто шанує і любить футбол,  мали радість, свято та культурний відпочинок. І про це уболівальник повинен не забувати.

Завтра ми побачимо наскільки  "Ми одна  команда – одна родина – одна «Олександрія!».

А щодо суперника, то команда напередодні старту втратила ряд ведучих гравців.Кращий гравець другої частини минулого Чемпіонату Є.Чепурненко підписав контракт з ФК «Олександрія»( зіграв 23 матчі, забив – 7 м`ячів, - авт.). Євген особливо вдало виконує штрафні та кутові, які часто завершуються голами. Подивимося наскільки вдалим для нього буде його новий клуб. Опорний 25-річний захисник О. Стеценко перебрався ближче до моря – в Миколаїв. А ось відомий в минулому гравець «Севастополя», один з кращих його бомбардирів Ю.Плешаков, який довго лікував свої травми, переїхав до дніпродзержинської «Сталі». А. Крамар підписав контракт з  кіровоградською «Зіркою». І.Бєлий слідом за Плешаковим також працевлаштувався в «Сталі».  Р. Мачуленко пробував сили в Польщі. Такі реверанси, гадаю, не на користь сіверянам. До «Олександрії» завітають колишні гравці нашої команди: В.Воронченко. Ю.Козак, А.Смалько та Ю.Фурта. Ким замінив О.Рябоконь втрачених гравців, ми вже побачимо завтра, бо офіційний сайт «Десни» практично не працює. Дізнатися про нових гравців досить таки складно.   

Прийдемо і підтримаємо «Олександрію»! Вона заслуговує на шану і повагу!

Іван Мельник

Просмотров: 486 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]