Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
16:22
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 14

Мій співрозмовник керівник прес-служби ФК «Олександрія» Юрій Біланюк. Розмова  йде про об`єднання команд, про зміни в логістиці клубу:

- Відразу по завершенні останнього матчу минулого Чемпіонату керівництвом  клубу було оголошено про об`єднання команд  в єдину  сторінку  великого олександрійського  футболу витоки якого  розпочалися з «Шахтаря». Славними продовжувачами якого стали «Поліграфтехніка» та ПФК «Олександрія». Сьогодні, добре розміркувавши, зваживши всі «за» і «проти» ПФК «Олександрія»  та ПФК «УкрАгроКом» об`єдналися під одним брендом – командою продовжувачем  ФК «Олександрія», - підкреслив Юрій Фадейович.
- Відбулася певна ротація в тренерському складі?
   - Засновники залишили в тренерському штабі В.Шарана всіх тренерів. Пішов В.Влас ... Читать дальше »

Просмотров: 441 | Добавил: wernega | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (0)

Започатковані добрі справи народним депутатом України С.А.Кузьменком, зокрема в розділі встановлення дитячих ігрових майданчиків, мають належне продовження і сьогодні.  Депутати  Олександрійської районної ради Любов і Олександр Замкові  всебічно підтримують добрі починання, що направлені на радісне зростання наших дітей. За якийсь  рік  вже третій  ігровий майданчик  задовольняє розваги та втіхи малечі села Косівка.

 Спілкуючись з приводу, заступник директора  ТОВ «Колос» Любов Миколаївна Замкова, наголосила в розмові:

- Адміністрація ТОВ «Колос» вирішила взятися за реконструкцію  нашої  славної  Косівки. І першим завданням, яке треба виконати це – встановити по належній потре ... Читать дальше »

Просмотров: 456 | Добавил: wernega | Дата: 14.07.2014 | Комментарии (4)