Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
15:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 14 » Свято справжнього футболу знову розпочнеться
10:46
Свято справжнього футболу знову розпочнеться

Мій співрозмовник керівник прес-служби ФК «Олександрія» Юрій Біланюк. Розмова  йде про об`єднання команд, про зміни в логістиці клубу:

- Відразу по завершенні останнього матчу минулого Чемпіонату керівництвом  клубу було оголошено про об`єднання команд  в єдину  сторінку  великого олександрійського  футболу витоки якого  розпочалися з «Шахтаря». Славними продовжувачами якого стали «Поліграфтехніка» та ПФК «Олександрія». Сьогодні, добре розміркувавши, зваживши всі «за» і «проти» ПФК «Олександрія»  та ПФК «УкрАгроКом» об`єдналися під одним брендом – командою продовжувачем  ФК «Олександрія», - підкреслив Юрій Фадейович.
- Відбулася певна ротація в тренерському складі?
   - Засновники залишили в тренерському штабі В.Шарана всіх тренерів. Пішов В.Власенко. До штабу приєдналися Ю.Гура та С.Лактіонов. Сьогодні  кілька гравців колишнього «УкрАгроКому» на перегляді в «Олександрії»:  О.Ломко, В.Пономар, В.Койдан. Також до команди приєдналися Є.Чепурненко ("Десна"), Д.Леонов ("Сталь", Алчевськ), А Новак ("Нива", Тернопіль), Р.Ямполь("Авангард", Краматорськ).  

- Серйозну позицію по формуванню нового колективу гравців прийняв президент новоствореного ФК «Олександрія» Сергій Кузьменко. Він прислухається до думок тренерського штабу стосовно підбору гравців, підготовки команди в цілому до нового 25- го Чемпіонату з футболу серед команд першої ліги. На тверде переконання президента клубу: «Треба не попасти в Прем`єр- лігу, а грати в ній – закріпитися. Для цього і відбулося об`єднання команд, щоб спільними зусиллями наростити м`язи».

- Адміністрація заінтригувала уболівальників новою логістикою клубу. Що нове в цьому плані очікує  на глядачів?  Вперше уболівальника запрошують адресним запрошенням. 
 -Творчі групи, маркетинговий  відділ, прес-служба, адміністрація клубу спільно  розробили новий логотип, нові гасла, нові месіджі, нову футбольну форму, нові підходи в популяризації ФК «Олександрія». Щоб все це яскраво донести до широкої аудиторії палких прихильників олександрійського  футболу 20 липня о 17. 00 в Палаці культури «Світлопільський»  буде організовано  тематичну виставку, що розповість про розвиток та становлення  олександрійського футболу, починаючи з 1948 року і по сьогоднішній день. Це буде несподіваним святом, святом  «зірок» олександрійського футболу.  Творчі  колективи, в презентації ФК" Олександрія"  візьме участь  заслужений артист України С.Дьомін, юні вихованці «Аметисту». Зустріч з новою командою,  розмова з тренерським штабом та президентом клубу С.А.Кузьменком дасть  відповіді на питання  які найбільше сього дні хвилюють уболівальників. Запрошення  на зустріч - це прояв поваги до уболівальника, це культура спілкування. Ми чекаємо тих, кому не байдужий наш футбол - наша  «Олександрія»!  Разом з великою аудиторією  уболівальників команда спроможна показати  видовищний, амбітний і  результативний  футбол!

Для нас футбол - свято миру і добра, єднання і шани до людей!

 Іван Мельник        

Просмотров: 441 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]