Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
11:51
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 14 » Ігрові майданчики – кожній вулиці Косівки
09:03
Ігрові майданчики – кожній вулиці Косівки

Започатковані добрі справи народним депутатом України С.А.Кузьменком, зокрема в розділі встановлення дитячих ігрових майданчиків, мають належне продовження і сьогодні.  Депутати  Олександрійської районної ради Любов і Олександр Замкові  всебічно підтримують добрі починання, що направлені на радісне зростання наших дітей. За якийсь  рік  вже третій  ігровий майданчик  задовольняє розваги та втіхи малечі села Косівка.

 Спілкуючись з приводу, заступник директора  ТОВ «Колос» Любов Миколаївна Замкова, наголосила в розмові:

- Адміністрація ТОВ «Колос» вирішила взятися за реконструкцію  нашої  славної  Косівки. І першим завданням, яке треба виконати це – встановити по належній потребі дитячі ігрові майданчики. Село велике, розтягнуте по довжині, діти підростають. Перший, на прохання батьків, ми встановили минулого року в віддаленій частині села. Батьки інших дітей висловили  побажання, щоб і на їх вулицях були подібні куточки відпочинку для дітей. Навесні придбали  2 сучасні ігрові майданчики. Підготували площадки; завезли пісок; будівельники зробили гарну огорожу. Один з них, у травні, по вул. Миру, силами нашої будівельної бригади обладнали. Інший – став до послуг відвідувачів дитячого садочка. Плануємо, що цього  року ще один майданчик буде встановлено на черговій вулиці  нашого села. Відтепер  малеча має змогу на своїй вулиці разом комфортно відпочивати, а батькам спокійніше, що їх діти проводять своє дозвілля поряд.  

 Іван Мельник   

Просмотров: 456 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4
4 wernega  
0
Юра, Косовка работает вся, а кто хочет  нюхать клей, тот его будет нюхать, хоть дворец ему построй.

3 Domkrat  
0
А спортплощадки не нужны? Кто постарше пусть бухают и клей нюхают вместо спорта?

1 Domkrat  
0
Совсем народ с детскими площадками заморочился, а про нормальные спортивные просто забыл. На всю Александрию нормальных площадок с нормальными турниками-брусьями можно сосчитать на пальцах одной руки, и сильно сомневаюсь что в Косовке ситуация лучше. Дети - это хорошо конечно, но за здоровье тех кто чуть постарше октябрятского возраста забывать все-же не стоит.

2 wernega  
0
Юра, когда родители на работе или в орогоде,  детям лучше на площадке поиграть. Поверь для Косовки -детские площадки очень нужны.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]