Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
06:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 28

27 червня відбулася колегія Олександрійської РДА. На колегію було винесено 3 питання з життєдіяльності   району.  Вів колегію заступник голови РДА Юрій Коваль.

По першому питанню  про стан виконання законодавства України щодо застосування агрохімікатів та пестицидів у народному господарстві звітувала Л.Пономаренко, начальник міжрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби  в Кіровоградській області. З її уст прозвучали слова тривоги за використання пестицидів, які щорічно займають більше земельних площ в Україні. Це стосується і Олександрійського району. З 43%  земельного клину в 2010 році до 60% - 2013 рік. Всього використовується понад 400 видів пестицидів, з яких  25% використовують аграрії району.

 -Уся біда в тому, що не всі пестициди можна пер ... Читать дальше »

Просмотров: 473 | Добавил: wernega | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

Головний тренер, вже нової команди – ФК «Олександрія», Володимир Шаран, розповів про підготовку до 24-го Чемпіонату з футболу серед команд першої ліги. 

-  Всі повернулися з відпустки здоровими і готовими до праці. Ми ще взимку знали від президента, що по закінченні 23-го Чемпіонату  відбудеться об`єднання ПФК «Олександрія»  і ПФК «УкрАгроКом» в одну команду.  Адже утримувати в сьогоднішніх умовах  дві команди для президента  клубу важко. До команди долучилися Ю.В.Гура - мій помічник  та С.Лактіонов - у складі тренерського складу. Звичайно, що об’єднання – це плюс, це більше позитивних емоцій, це плюс до співпраці. Сьогодні треба підтягнути фізичну підготовку гравців. Хлопці добре відпочили. Часу мало. Чемпіонат не за горами.

оли і з якими командами будуть ... Читать дальше »

Просмотров: 454 | Добавил: wernega | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)