Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
02:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 28 » В.Шаран про плани на збори
17:59
В.Шаран про плани на збори

Головний тренер, вже нової команди – ФК «Олександрія», Володимир Шаран, розповів про підготовку до 24-го Чемпіонату з футболу серед команд першої ліги. 

-  Всі повернулися з відпустки здоровими і готовими до праці. Ми ще взимку знали від президента, що по закінченні 23-го Чемпіонату  відбудеться об`єднання ПФК «Олександрія»  і ПФК «УкрАгроКом» в одну команду.  Адже утримувати в сьогоднішніх умовах  дві команди для президента  клубу важко. До команди долучилися Ю.В.Гура - мій помічник  та С.Лактіонов - у складі тренерського складу. Звичайно, що об’єднання – це плюс, це більше позитивних емоцій, це плюс до співпраці. Сьогодні треба підтягнути фізичну підготовку гравців. Хлопці добре відпочили. Часу мало. Чемпіонат не за горами.

оли і з якими командами будуть проводитись контрольні матчі в ході підготовки до старту Чемпіонату?

- Вже завтра, 29 червня о 17. 00 перша гра з дніпропетровською «Сталлю, яка повернулася до першої ліги. 2-го липня  проведемо на виїзді контрольний матч проти полтавської «Ворскли». 7 -го  будемо мірятися силами ще з одним дебютантом першої ліги - «Гірник-Спорт» з Комсомольська, який дуже вдало зіграв у другій лізі, здобувши право на підвищення в класі. 8- го липня зіграємо з кременчуцьким «Кременем» .  11- го числа ще один поєдинок з новачком першої ліги – криворізьким «Гірником».  17- го липня нас запрошують на 2 матчі в Одесу – «Чорноморець».

- Хто вже точно залишив лави команди? 

- Припинили співпрацю з А.Полярусом, Р.Лактіоновим, Р.Зейналовим, Р.Зарубіним, К.Сидоренком та О.Антоновим. Приєдналися кілька гравців з «УкрАгроКому»: Скарлош, Науменко, Ломко, Пономар,  А. Новак  («Нива», Тернопіль), Д.Леонов («Сталь»,  Алчевськ), Є.Чепурненко («Десна», Чернігів), Я.Ямполь («Авангард», Краматорськ). Але це ще не остаточний склад команди. Приймати рішення будемо вже після контрольних матчів. 

- Коли очікувати традиційної зустрічі з президентом клубу С.Кузьменком, оновленою командою? 

- 20- го липня ми запрошуємо всіх палких прихильників олександрійського футболу до Палацу культури та відпочинку «Світлопільський» на зустріч з оновленою командою, почуєте від президента клубу про завдання на Чемпіонат, ознайомитесь з новим логотипом команди ФК «Олександрія». Представимо новачків. Завдання, як завжди, - бути першими. Я погодився з думкою  президента "Олександрії" С.А.Кузьменка про те, що треба ще рік пограти в першій лізі, щоб увійти в Прем`єр - Лігу на твердо стоячих ногах.

 Іван Мельник                

Просмотров: 454 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]