Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
07:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 20 » З любов`ю до дітей
08:53
З любов`ю до дітей

Приємно коли у нашому житті є люди, котрі не байдужі до підростаючого покоління, а якщо мова йде про увагу до найменших, той поготів така участь викликає слова  подяки на адресу цих людей.

Вже традиційно стало, що ПП «Грант-Житло» на чолі з його директором Геннадієм Глазковим організовує святковий ранок для дітей приурочений до Дня Святого Миколая та з нагоди новорічних свят.

- Вдруге для дітлахів нашого мікрорайону та дітей працівників «Грант- Житла» керівництво підприємства організувало новорічне свято. Треба, щоб найменші мешканці міста мали змогу відчувати частіше казковість та чарівність свого дитинства, відчували увагу з боку дорослих поза межами родини та дитячих садочків. З цією метою ми і організовуємо подібні заходи. Цього разу запросили студентів Олександрійського училища культури, щоб вони розіграли разом з дітьми веселу подорож з новорічними пригодами добра і несповіданок. У цікавих іграх з сюрпризами та завданнями, у конкурсах з солодкими призами, у веселих хороводах з улюбленими казковими героями діти веселилися, танцювали та співали новорічні пісні (а по завершенні ранку, як і годиться, діти отримали солодощі та фрукти, - авт.). Такі заходи для малечі повинні стати традиційними, бо вони додають нашому  сьогоденні більше добра та людяності.

ФОТОРЯД

Просмотров: 840 | Добавил: wernega | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]