Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
05:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 20

Приємно коли у нашому житті є люди, котрі не байдужі до підростаючого покоління, а якщо мова йде про увагу до найменших, той поготів така участь викликає слова  подяки на адресу цих людей.

Вже традиційно стало, що ПП «Грант-Житло» на чолі з його директором Геннадієм Глазковим організовує святковий ранок для дітей приурочений до Дня Святого Миколая та з нагоди новорічних свят.

- Вдруге для дітлахів нашого мікрорайону та дітей працівників «Грант- Житла» керівництво підприємства організувало новорічне свято. Треба, щоб найменші мешканці міста мали змогу відчувати частіше казковість та чарівність свого дитинства, відчували увагу з боку дорослих поза межами родини та дитячих садочків. З цією метою ми і організовує ... Читать дальше »

Просмотров: 839 | Добавил: wernega | Дата: 20.12.2016 | Комментарии (0)

 19 грудня віце-губернатор А.О.Коломійцев  відвідав Олександрійську загальноосвітню школу-інтернат та Новопразьку  спеціальну загальноосвітню школу-інтернат, щоб від імені облдержадміністрації привітати школярів з Днем Святого Миколая та вручити подарунки. Заступник голови ОДА також вручив керівнику школи-інтернату сертифікат на придбання сушильного апарату.

По закінченні святкового концерту А.О.Коломійцев у короткому виступі відмітив:

- Я приїхав вас привітати з великим релігійним дитячим святом добра і подарунків. У цей день прийнято в народі, що Святий Миколай дарує дітям подарунки. Крім солодощів , я думаю, що цей  унікальний подарунок  стане вам у пригоді при дозвіллі, коли ви будете тренуватися зі стрільби в тиру. Нех ... Читать дальше »

Просмотров: 812 | Добавил: wernega | Дата: 20.12.2016 | Комментарии (0)

Чудове свято відбулося в ДНЗ №28 (ясла-садочок) «Малятко», що знаходиться на мікрорайоні Перемога. Вихователі садочка спільно з місцевою  дитячою бібліотекою організували казкове свято «На гостини до Святого Миколая». Сценарій свята, де головними героями були працівники бібліотеки чарівна Фея та вовчок Антипко розіграли веселу казку добра та хорошого настрою.  Усі 100 маляток від найменшого до найстаршого були учасниками конкурсів, ігор, співали новорічні пісні та приймали участь у танках. Яке ж то свято без Святого Миколая, який запросив на гостини до дітлахів і депутата міської ради, радника міського голови Володимира Дожджаника, який прийшов з подарунками.

- Любі дітки Святий Миколай вас любить і дбає про вас, оберігає ваше щасливе дитинство. Він ще зранку приніс вам свої дарунки. Наш обов`язок дорослих, міської влади, депутатського корпусу, х ... Читать дальше »

Просмотров: 873 | Добавил: wernega | Дата: 20.12.2016 | Комментарии (0)