Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
01:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 2 » Вшанували пам`ять по "небесній сотні"
08:01
Вшанували пам`ять по "небесній сотні"

1 грудня національний  громадський корпус «Азов» організував  марш-ходу пр. Соборним: від пл. Покровської  до пл. Соборна, щоб віддати данину глибокого суму і поваги по загиблих під час революції Гідності – по "небесній сотні". Біля 80 молодих хлопців та дівчат, ультрас-фанати «Олександрія», члени «Азову», як олександрійці так і гості з Кременчука, з прапорами, плакатом- лозунгом «Слава героям», проходячи центральним проспектом міста скандували «Герої не вмирають! Смерть ворогам»,  «Україна понад усе!»,  «Україна – неподільна!» і т.д. 

На пл.Соборній відбулися  поминальні урочистості. У короткому зверненні громадського активіста було наголошено про те, що "небесна сотня"  стала символом, прапором перемоги революції Гідності, що принесла країні нову державу, нові можливості..., але нагадав, що не все добре сьогодні...  

- Це був супротив проти диктатури влади та міліції в особі "Беркута". Честь і слава героям. Вони загинули заради нашого щастя та добробуту. І ми про це повинні завжди пам`ятати.  

Після перегляду документального фільму "Пам`ятаєш?", що повернув  у події то часу, учасники ходи хвилиною мовчання та запаленням файєрів завершили свою акцію.    

ФОТОРЯД

О.Оскар

Просмотров: 911 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]