Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
07:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 02

Пасажири, що знаходились  у приміщенні автовокзалу та на прилеглих автозупинках не жарт були перелякані, коли було оголошено про евакуацію через замінування приміщення невідомою  вибуховою речовиною, що знаходилася в сумці з прив`язаним до неї мобільним телефоном. Люди стали учасниками та  свідками надзвичайної ситуації. 1 грудня о 13. 00 на пульт Державно пожежного  рятувального загону №2 надійшло повідомлення, що в районі автовокзалу, біля стіни будівлі елеватору, знаходиться підозріла сумка з можливою вибухівкою на що вказують всі зовнішні ознаки: прикріплений мобільний телефон від якого йдуть проводи в сумку. Чергова частина працівників ДПРЧ №11 за якихось кілька хвилин вже мчалась на виклик. Саме на той  час була запланована зустріч начальника В.Паливоди з місцевими ЗМІ стосовно роботи пункту  обігріву. Звісно, що всі журналісти відправились на місце на ... Читать дальше »

Просмотров: 1221 | Добавил: wernega | Дата: 02.12.2016 | Комментарии (0)

1 грудня національний  громадський корпус «Азов» організував  марш-ходу пр. Соборним: від пл. Покровської  до пл. Соборна, щоб віддати данину глибокого суму і поваги по загиблих під час революції Гідності – по "небесній сотні". Біля 80 молодих хлопців та дівчат, ультрас-фанати «Олександрія», члени «Азову», як олександрійці так і гості з Кременчука, з прапорами, плакатом- лозунгом «Слава героям», проходячи центральним проспектом міста скандували «Герої не вмирають! Смерть ворогам»,  «Україна понад усе!»,  «Україна – неподільна!» і т.д. 

На пл.Соборній відбулися  поминальні урочистості. У короткому зверненні громадського активіста було наголошено про те, що "небесна сотня"  стала символом, прапором перемоги революції Гідності, щ ... Читать дальше »

Просмотров: 912 | Добавил: wernega | Дата: 02.12.2016 | Комментарии (0)