Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
11:43
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 8 » В 16-му турі зустрінуться: хто кого?
09:57
В 16-му турі зустрінуться: хто кого?

Сьогодні  розпочнеться 16- й тур з футболу серед команд першої ліги. Лідер першості ФК «Олександрія»  відбув до Чернігова, щоб сьогодні, 8 листопада о 14. 00 зіграти  матч  вже другого кола з місцевою «Десною».  Нагадаємо читачам, що в першому колі  першого туру 24- го Чемпіонату  27 липня наші земляки приймали чернігівчан вдома. На першій хвилині гол у ворота гостей забив в С.Старенький. Гості на 59-й хв. – В.Мельник зрівняв рахунок.  Та воля до перемоги була  вагомішою в «Олександрії». На 90+6 хв. цього адреналінового поєдинку В.Грицук  приніс  нашій команді перші 3 переможні очки, що стали в подальшому фартовими.  Звісно, що «Десна», яка займає 8-ме місце з 20-ма очками,  відстаючи від наших земляків на 16 очок, але це не означає, що деснянці не будуть намагатися  відібрати  вдома очки в лідера. Тримаємо кулаки за своїх! Переможе сильніший!  Вперед за «Олександрію»! Повсякчас з рідною командою!

Цікавий тур з огляду на спаринги команд та їх можливий результат, що внесе певні корективи у турнірну таблицю за тур до зимової перерви. Два останні тури можуть одних закріпити  в лідируючій групі, а інших, - навпаки, понизити до групи аутсайдерів. Адже розрив в очках мінімальний. Кожна гра, то виклик долі - на якому місці підуть команди на відпочинок.Одні - в доброму настрої, а інші - з думками, що робити далі. Боротьба ведеться за кожне очко.

 За другу сходинку турнірної  таблиці вперту боротбу відразу ведуть 5 команд: "Сталь"(Д), "Гірник - Спорт", "Тернопіль", "Полтава", "Нафтовик-Укрнафта". 

 Не втратила шансів і кіровоградська "Зірка"  разом з криворізьким "Гірником", якщо в разі їх двох останніх перемог, зможуть (якщо інші програють свої матчі, - авт.) поділити між собою 7- ме місце! Ось вам метаморфози футболу.

Сумбурний  Чемпіонат..., за який ще будемо говорити більш предметно трохи пізніше.  

08.11.2014 

Гірник-Спорт - Полтава

Зірка - Сталь А

Буковина - Нива Т

Сталь Д - Суми

Десна - Олександрія

Нафтовик-Укрнафта - Геліос

09.11.2014

Динамо-2 - Миколаїв

Тернопіль - Гірник


І.Мельник

Просмотров: 438 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]