Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
06:40
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Сентябрь » 9 » Три поразки земляків
23:20
Три поразки земляків
Засмученими залишали  в суботу уболівальники  КСК" Ніка". Причина  однаі банальна- програш любимої команди. Не змогли професіонали здолати сумчан. Засмутили олександрійців гості. Хоча картина гри - головну роль на полі грали господарі, а гості - епізодично дописували хід футбольного матчу протистояння. Забий  у першому таймі. скориставшись  "золотими" моментамии, і - все. Ні, не дограли, не добігли, недооцінили своїх візаві. А ті, один раз гостро зіграли, і  показали, хто головний на полі. Здалося, що олександрійці "грали" , а не займалися серйозною роботою на полі.
  Днем раніше "Зірка"  вдома поступилася донецькому "Олімпіку" з рахунком 1:3.  І там, щось не зігралось, не вийшло в нових гравцях.
 Третій удар по честі  олександрійців приніс програш  "УКРАГРОКОМА" охтирським нафтовикам.  Молода команда, амбітність господарів, прагнення  тренерського  складу
 довести, що аграрії також вміють грати у великий футбол. Згадаймо, для яскравого прикладу наслідування, виступ при союзі нікопольського "Колоса", який за крок стояв від виходу в вищу лігу союзного футболу. Тоді лише влада поставила табу. У першій лізі "Колос" був одним із найкращих футбольних клубів. Чому б  і головіківцям не стати топ- командою  першої ліги.
 Глянувши на турнірний стан  команд, складається таке враження, що донецькі команди "Олімпік" і "Авангард"  підвищаться наступного року в  класі.  Дуже вже вони хвацько взялися за гру.
 Попереду в ПФК" Олександрія"  виїзд до алчевської "Сталі", яка дуже рідко програє нам. Гра повинна бути вирішальною  для наших земляків: чи здатні вони боротися з лідером, чи ні?  Аграрії вдома прйиматимуть київське  "Динамо-2", котре ніяке на даний час. Тут треба, без сумнівів, треба брати переможні очки.
"Зірка" також  буде ставити завдання не програти на виїзді у протистоянні з тими ж "Сумами". Чи радісно, чи сумно буде, час покаже.            
Такі зриви у грі можливі, але якщо  це не стане системою.  Щось Шаран десь у чомусь "переборщив". Головне , щоб на матч зі "Сталлю"  був хороший настрій. Треба "Сталь" закалити - перемогою над нею. І тоді багато питань буде знято з порядкук денного.
 Оглядач  
Просмотров: 428 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]