Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
23:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Сентябрь » 09
Засмученими залишали  в суботу уболівальники  КСК" Ніка". Причина  однаі банальна- програш любимої команди. Не змогли професіонали здолати сумчан. Засмутили олександрійців гості. Хоча картина гри - головну роль на полі грали господарі, а гості - епізодично дописували хід футбольного матчу протистояння. Забий  у першому таймі. скориставшись  "золотими" моментамии, і - все. Ні, не дограли, не добігли, недооцінили своїх візаві. А ті, один раз гостро зіграли, і  показали, хто головний на полі. Здалося, що олександрійці "грали" , а не займалися серйозною роботою на полі.
  Днем раніше "Зірка"  вдома поступилася донецькому "Олімпіку" з рахунком 1:3.  І там, щось не зігралось, не вийшло в нових гравцях.
 Третій удар по честі  олександрійців приніс програш  "УКРАГРОКОМА" охтирським нафтовикам.  Молода команда, амбітність господарів, прагнення  тренерського  складу
 довести, що аграрії також вміють грати у ... Читать дальше »
Просмотров: 427 | Добавил: wernega | Дата: 09.09.2013 | Комментарии (0)

 Днями мені довелося  стати свідком страшної картини-трагедії: собака- боксер на очах у людей перегриз горло дворняжці. Люди, хто бачив картину - остовпіли. оніміли... Господар, щоб зупинити свого пса, навпаки підохочував свого хижака.  На мої  різкі зауваження промовив: "Нехай не бігає вулицею!" Лише відро води  дало змогу вирвати з лабет звіра бідолаху. На другий день  його не стало... 
По-перше  Дік, так звали собаку, бігав біля свого двору і роками нікому нічого злого не зробив. Усі сусіди його любили за ласку, розум  і відданість господарям.  По-друге, хіба можна водити містом собаку-боксера без намордника? Де місцеві законодавці? А якщо завтра цей звір  нападе на дитину, людину, страшно навіть про це говорити. Боже прости, але ми не застраховані від таких моментів, але влада нічого в цьому напрямку не робить. Де вимоги до собаководів. Колись на сесеії обіцяли відвести їм ділянку для вигулу... У нас якщо лихо трапиться - л ... Читать дальше »
Просмотров: 500 | Добавил: wernega | Дата: 09.09.2013 | Комментарии (0)