Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
05:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 17 » Сьогодні олександрійці попрощалась з героєм АТО
16:18
Сьогодні олександрійці попрощалась з героєм АТО

Рівно на 10 годину ранку до Палацу культури «Світлопопілський» було доставлено домовину з тілом загиблого в зоні АТО Віталієм Широковим.  33-річний снайпер, мобілізований півроку тому назад, загинув 14 серпня під час обстрілу «градами» позицій, на яких він тримав оборону. Не витримало серце – розірвалося навпіл ( діагноз інфаркт міокарда).На колінах зустрічали всі, хто прийшов віддати данину глибокого суму і туги по загиблому.  

У траурній церемонії  прийняли участь рідні, близькі, атовці, волонтери, громадськість міста та друзі загиблого.  Віталій закінчив свого часу школу №9, після 9- го класу здобув освіту зварника в СПТУ №7. Служба в армії, робота.  Півроку тому він був демобілізований до ЗСУ.

- Не ховався за спини. Відразу по повістці пішов  до військкомату, а далі - захищати Україну, - розпочав свою оповідь про друга дитинства М.Бізякін. – Веселий, добрий,  чесний, завжди готовий був прийти на допомогу. Щедрий, порядний і справжнім  другом був.З малих літ він був таким.  Збиралися в кінці серпня, коли він мав приїхати у  чергову відпустку, поїхати  на відпочинок  до Чорного  моря. Не судилося. Ще 40 днів не минуло, як помер батько, минулого року – мама, сьогодні немає Віталія – не віриться...

Побратим по зброї з позивним "Борода" відмітив, що Віталій був справжнім воїном, чесним і дисциплінованим; знав  на відмінно свою справу; любив неньку- Україну, вірив у перемогу  добра і миру. Вірив, що  все буде добре, що всі будуть живі і здорові.

- Ми втратили воїна-героя, який був взірцем чистоти, скромності, відповідальності, доблесті і героїзму. Під час боїв не ховався за спинами інших - був на передовій. Він назавжди залишиться в нашій пам`яті героєм.  

    Виступаючи перед рідними покійного та громадськістю міста, міський голова С.К.Цапюк вкотре відмітив, що на подвигах наших героїв, хто поліг захищаючи суверенність і унітарність України, буде виховуватися не одне покоління олександрійців, як треба любити свою вітчизну, та якою тяжкою ціною дається нам мир і спокій в Олександрії, що треба цінувати.

Поховали героя  В.В.Широкова на верболозівському цвинтарі поряд з батьками. Вічний покій, земля пухом і царство небесне Віталію.

  

Просмотров: 1317 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]