Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
12:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 17

Рівно на 10 годину ранку до Палацу культури «Світлопопілський» було доставлено домовину з тілом загиблого в зоні АТО Віталієм Широковим.  33-річний снайпер, мобілізований півроку тому назад, загинув 14 серпня під час обстрілу «градами» позицій, на яких він тримав оборону. Не витримало серце – розірвалося навпіл ( діагноз інфаркт міокарда).На колінах зустрічали всі, хто прийшов віддати данину глибокого суму і туги по загиблому.  

У траурній церемонії  прийняли участь рідні, близькі, атовці, волонтери, громадськість міста та друзі загиблого.  Віталій закінчив свого часу школу №9, після 9- го класу здобув освіту зварника в СПТУ №7. Служба в армії, робота.  Півроку тому він був демобілізований до ЗСУ.

- Не ховався за спини. Відразу по повістці пішов & ... Читать дальше »

Просмотров: 1317 | Добавил: wernega | Дата: 17.08.2015 | Комментарии (0)

  Віднині управління  культури та туризму міської ради у вихідні дні почергово, то на центральній площі в суботу, а в неділю біля ПК  «Світлопільський» будуть проводити для городян  години  відпочинку від буднів. У ці дні  виступатимуть аматори художньої самодіяльності Олександрії. Таланти наших співаків, танцюристів  відомі далеко за межами міста. Так, в неділю, 16 серпня  о 18. 00 на площі перед Палацом культури  «Світлопільський» для найменших мешканців міста було влаштовано танцювальне шоу  під керівництвом  С.Данасієнко (очолює танцювальний колектив «Калейдоскоп»)  та С. Мозговою (керівник  театру «Апельсин»), які провели для діток свято музики і танців. Розучували танцювати танці народів світу ... Читать дальше »

Просмотров: 1074 | Добавил: wernega | Дата: 17.08.2015 | Комментарии (0)