Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
22:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 7 » Що турбує волонтерів?
09:00
Що турбує волонтерів?

 6 грудня в 11. 00 в малій міській залі засідань міської ради відбулися урочисті збори олександрійських волонтерів, які  починаючи з 2014 року, початку війни на Сході України надають посильну допомогу нашим військам, що стоять на передових рубежах по захисту  миру і спокою  в державі.

Міський голова С.К.Цапюк відзначив велику, неоціненну роль волонтерського руху в  нашому місті,  які сьогодні є зв’язуючим ланцюжком, який дає змогу матеріально та морально підтримувати наших бійців. Великій групі волонтерів були вручені Подяки від міської ради: В.Стадниченку, С.Кульзі, В.Недобиткіну, В.Гориславцю, А.Волкову, О.Воропаєву, С.Качинському, О.Малинецькому та ін. Зокрема, В.Плахотнюк відзначив, що це Подяка всім волонтерам Олександрійського району, які також активно приймають участь у підтримці нашої армії.

Зокрема, В.Гориславець звернувся до міського голови з проханням приділити особливу увагу з боку міської ради на колишніх учасників АТО, які сьогодні  повернулись і не мають роботи,  їх треаб психологічно та морально підтримати. Також він звернувся до натовців, щоб вони не соромили честь військового мундира, що стосується їх неадекватної поведінки у громадських місцях. Також прозвучало з  залу пропозиція щодо збору пожертвувань олександрійці  через скриньки. Міський голова наголосив, що такі скриньки повинні бути опечатані відповідними печатками ГО та на них повинен бути контактний телефон, щоб вберегтися від шахраїв. Також з ініціативи депутата  міської ради який вніс законопроект на виділення щорічної матеріальної допомоги колишнім  учасникам АТО, було  спільно прийнято рішення  про  виділення коштів з міського бюджету на родини 22 загиблих в зоні АТО, бо якщо виділені кошти поділити їх буде обмаль на кожного учасника. .

С.Кульга наголосив, що завдячуючи розумінню з боку міської влади сьогодні  налагоджені тісні зв’язки з данськими друзями, які відправляють гуманітарну допомогу в Олександрію, що в більшості своїй  відправляється за потребами до військових частин, що перебувають на передовій. Згадав як вперше збирали продукти харчування: допоміг мер та "УкрАгроКом"...

Волонтесрька допомога продовжується . Ремонтуються БТРи, збираються кошти на допомогу родинам загиблих.

ФОТОРЯД

О.Оскар

Просмотров: 1107 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]