Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
08:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 26 » Привітали з 90-річчям!
11:24
Привітали з 90-річчям!

Сьогодні, 26 серпня, Ганні Купріянівні Рощик, матері загиблого воїна-інтернаціоналіста в Афганістані Анатолія Рощика, виповнилося 90 років. Голова Олександрійської районної спілки воїнів-інтернаціоналістів солдатів  Афганістану Зранку Валентин  Кондрескул  разом зі своїми спілчанами відвідав ювілярку в с. Новоселівка (колишнє с.Комінтерн), щоб у славний ювілей Г.К.Рощик привітати її та вручити грошову премію. Щорічно спілчани відвідують рідних загиблих в Афганістані, надають посильну допомогу, вітають з днем народження...

- Ще минулого року Ганна Купріянівна ще могла ходити... Сьогодні прикута до ліжка, але вона щиросердно запросила нас до оселі. Донька Валентина, яка опікується мамою, пригостила чаєм, солодощами… Невимушена розмова, коли тебе сприймають, як свого близького. Коли мати вже понад 30 років оплакує могилу сина, не втратила віру і повагу та любов до людей, говорить про Ганну Купріянівну, як про щиросердну українську матір-взірець, - наголосив В.Кондрескул. До тих пір, поки ми будемо пам`ятати  подвиги наших  прадідів, дідів, синів, однополчан...  до тих пір буде існувати і Україна.   

Попри все, в наш час не можна забувати батьків, хто втратив своїх синів в Афганістані. Вони в похилому віці, потребують допомоги і уваги.  

І.Мельник

Просмотров: 870 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]