Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
06:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 11 » Потрібна лише перемога
12:53
Потрібна лише перемога

  Якщо для «Волині», «Дніпра», «Олімпіка» вже настала відпустка – вони відіграли свої матчі в 18-му турі, то «Ворскла» в очікуванні сьогоднішнього результату матчу між «Олександрією» та «Чорноморцем». На даний час полтавчани, стартувавши невдало на початку сезону, в подальшому змогли зібратися і посунути одеситів на 7-му сходинку турнірної таблиці. Безперечно, наші  кордонні сусіди будуть тримати кулаки за «Олександрію», щоб спокійно йти на зимовий відпочинок. «Олімпік» буде бажати перемоги «Чорноморцю», бо в разі перемоги олександрійців команда Р. Санжари посунеться на 5-ту сходинку таблиці чемпіонату. «Дніпро», здається, що виконав настанови Д.Михайленка – домігся  виходу з кризового стану утрнірної таблиці, відтіснивши вниз «Волинь» і «Карпати». Якщо «Шахтар» і «Динамо» впевнено себе почувають на верхніх щаблях турнірної таблиці, то «Зоря», яка не мала успіху в 4-х  попередніх турах, намагатиметься відібрати  максимально очки в «Сталі», щоб не допустити собі «на хвіст» олександрійців, які сьогодні будуть грати на максимум. В «Олександрії»  є реальний шанс піти на зимовий перепочинок на 4- му місці. І сьогодні підопічні В.Шарана будуть це доводити на полі  «Ніки». Побажаємо  команді перемоги, бо гравці сповна заслуговують на чільне місце в турнірній таблиці.  

Давайте глянемо на статистику очних зустрічей команд, які сьогодні на «Ніці»  будуть боротися за 6 очок.  Команди зіграли 15 поєдинків: +7=3-5; різниця м`ячів - 19:17.

На полі «Олександрії» забито зіграно 7 матчів: +4=2-1; різниця м`ячів - 10:6.

У вищій лізі зіграно 7 матчів: +2=1-4; різниця м`ячів - 7:10. На полі «Ніки» - 3 матча: +1=1-1; різниця м`ячів - 3:4.

Найбільші перемоги і поразки наших земляків: У Кубку України 4 жовтня 2001р. «Поліграфтехніка» вдома обіграла «Чорноморець» з рахунком – 4:1, 28 травня, виступаючи в першій лізі в Одесі  поступилася «Чорноморцю» - 4:1.   

ФОТОРЯД (з архіву)

І.Мельник

Просмотров: 1050 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]