Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
03:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 11

 На цьому підприємстві працює лише 18 осіб, але значимість цих працівників для городян надзвичайно важлива. КП «Світлоцентр» забезпечує безпеку і комфорт голександрійців  та автомобілістів не лише в день, але й  у нічний час. Директор підприємства Сергій Бала в ході розмови наголосив, що колектив трудолюбивий, дисциплінований, на відмінно знає свою роботу  та функціональні обов’язки.

- Знаєте крім вуличного освітлення,  «Світлоцентр» займається дорожніми знаками, світлофорами  та вуличними розмітками.  Тільки за поточний рік встановлено 618 ліхтарів зі світлодіодними лампами  15 Вт потужності, якщо зважити, що до цього часу використовувалися  лампи накалювання  в 100 Вт.  Олександрія на 95%  у нічний час освітлена, нею безпечно прогулюватися вночі. По пр. Соборний в цілях вивчення ефективнос ... Читать дальше »

Просмотров: 900 | Добавил: wernega | Дата: 11.12.2016 | Комментарии (3)

  Якщо для «Волині», «Дніпра», «Олімпіка» вже настала відпустка – вони відіграли свої матчі в 18-му турі, то «Ворскла» в очікуванні сьогоднішнього результату матчу між «Олександрією» та «Чорноморцем». На даний час полтавчани, стартувавши невдало на початку сезону, в подальшому змогли зібратися і посунути одеситів на 7-му сходинку турнірної таблиці. Безперечно, наші  кордонні сусіди будуть тримати кулаки за «Олександрію», щоб спокійно йти на зимовий відпочинок. «Олімпік» буде бажати перемоги «Чорноморцю», бо в разі перемоги олександрійців команда Р. Санжари посунеться на 5-ту сходинку таблиці чемпіонату. «Дніпро», здається, що виконав настанови Д.Михайленка – домігся  виходу з кризового стану утрнірної таблиці, відтіснивши вниз «Волинь ... Читать дальше »

Просмотров: 1048 | Добавил: wernega | Дата: 11.12.2016 | Комментарии (0)