Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
06:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 27 » Перші зміни в складі «Олександрії»
09:04
Перші зміни в складі «Олександрії»

Першим, хто пішов з команди – Роман Яремчук. Справді, це велика  втрата для «Олександрії». Адже в нашій команді Роман  розкрився як нападник, як бомбардир, як гравець, що відчуває момент голу. Сьогодні він в «Динамо»…  Б.Боровський, на якого покладали великі надії в  ФК «Олександрія», не зумів вибороти собі місце в основі. Тренерський склад вирішив  віддати гравця в оренду до сусіднього «Інгульця». Третім пішов з команди М.Жичиков (1992 р.н., вихованець харківського футболу, грав за «Шахтар», «Зорю», «Суми», «Іллічівець»,  захисник), який також не зміг закріпитись в основі.

Гадаю, що це не останні зміни в команді. Заговорили  про можливе повернення Д.Таргамадзе, який після травми відновлюється в Грузії. Подейкують, що він сам не проти повернутися до «Олександрії» - команди в якій він відбувся, став місцевою легендою, улюбленцем публіки. Все буде залежати від його фізичних кондицій. Думаю, що невдовзі  ситуація навколо Давіда проясниться.   

Публіка сподівається, що ми побачимо в рядах «Олександрії»  іменитих гравців, які навесні допоможуть покращити показники в турнірній таблиці. Інколи гравці, які хочуть відбутися як супер-гравці, йдуть не за грошима, а заради тренера та президента, які створюють для гравця всі необхідні умови для постійного зростання. С.А.Кузьменко разом з тренерським складом прикладуть максимум зусиль, щоб навесні ми побачили ще кращий футбол у виконанні улюбленої "Олександрії" .

ФОТОРЯД

І.Мельник  

Просмотров: 882 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]