Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
23:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 27

Святковий настрій та солодкі подарунки цими вихідними отримали діти учасників АТО, котрі завітали на новорічне свято, організоване за підтримки депутата Олександрійської міської ради фракції "БПП "Солідарність" Андрія Коломійцева.

Малечу розважали Дід Мороз зі Снігуронькою та казкові персонажі цікавою ігровою програмою з веселими конкурсами. Малюки залюбки співали  пісень, виконували різноманітні танцювальні завдання та змагалися у конкурсах.

По завершенні святкового заходу усі діти, традиційно, отримали солодкі подарунки  від  Діда Мороза та Снігурки.

ФОТОРЯД

<!--"-- ... Читать дальше »

Просмотров: 806 | Добавил: wernega | Дата: 27.12.2016 | Комментарии (0)

Першим, хто пішов з команди – Роман Яремчук. Справді, це велика  втрата для «Олександрії». Адже в нашій команді Роман  розкрився як нападник, як бомбардир, як гравець, що відчуває момент голу. Сьогодні він в «Динамо»…  Б.Боровський, на якого покладали великі надії в  ФК «Олександрія», не зумів вибороти собі місце в основі. Тренерський склад вирішив  віддати гравця в оренду до сусіднього «Інгульця». Третім пішов з команди М.Жичиков (1992 р.н., вихованець харківського футболу, грав за «Шахтар», «Зорю», «Суми», «Іллічівець»,  захисник), який також не зміг закріпитись в основі.

Гадаю, що це не останні зміни в команді. Заговорили&n ... Читать дальше »

Просмотров: 880 | Добавил: wernega | Дата: 27.12.2016 | Комментарии (0)