Поздравляем Вас Гость
Вторник
23.04.2024
16:49
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 31 » "Олександрія"- вперед!
12:02
"Олександрія"- вперед!

На  кожну з команд першої ліги слід серйозно налаштовуватись.  Сьогодні в ній залишились гранди  першої ліги – клуби, які витримали удари фінансової нестабільності, пережили зміни керівництва,  спонсорів, а таки залишились, щоб радувати своїх прихильників-уболівальників. Прихід чотирьох новобранців вже після першого туру показує, що команди будуть боротися за кожне очко. Так, дніпродзержинська «Сталь» на виїзді та «Гірник-Спорт» здобули перші свої перемоги. Підкорені «Суми»  та «Полтава». Команди в яких  досить нелегко відібрати очки. Інші дві команди – криворізький «Гірник» та  ФК «Тернопіль»  розписали між собою  мирову – зіграли по нулях. 

    Прогнозованими були перемоги олександрійців, не дивлячись на статистику міжусобчиків, слова президента клубу С.Кузьменка: кожен матч – перемога, в першому поєдинку спрацював ( дай боже, щоб так було завжди, – авт.). Алчевська «Сталь»  довела свою перевагу  ще над одним із потенційних клубів, наших земляків з Кіровограда, котрі  також заявили про свої серйозні наміри вже після цього сезону повернутись до Прем`єр-ліги.  Невдача «Зірки» на старті – це не більше,  ніж фальстарт. Ми добре знаємо на що здатна кіровоградська команда очолювана А.Бузніком – «із грязі в князі» по результатах  минулого Чемпіонату.  Здивували «Суми»,  «Полтава»,  «Нафтовик-Укрнафта».  Кияни з миколаївцями зіграли у «свій»  футбол.  Ще одна  команда з Тернополя -  «Нива» попросила ПФЛ перенести  ігри перших двох турів на невизначений термін, а третій тур з  дніпродзержинською «Сталлю» зіграти не 10 серпня а – 11- го. Причина одна – фінансові труднощі, які не дали можливостей якісно укомплектувати команду та провести збори. Команда тільки зібрала штат гравців.

   Наш  завтрашній суперник  харківський «Геліос» ( дату матчу змінено з 2-го серпня на перше по домовленості обох команд, - авт.)  знаходиться на другому місці турнірної таблиці, здолавши напрочуд одну з найстабільніших команд  першої ліги «Нафтовик-Укрнафту» з Охтирки. До речі, це перша в історії  «Геліоса» домашня перемога. Приємна така собі новина – слід задуматися. Чи не знакова?   «Сонячні»  мають в лінії атаки В.Шавріна та С.Кравченка. До атакувальних дій можуть активно долучатись і забивати Є.Швидкий, А.Ковальов. Саме Є.Швидкий та С.Кравченко (новачки команди, - авт.)  і відзначились забитими голами в ворота охтирчан.

    Сьогодні рано ще говорити  про фаворитів і  аутсайдерів ліги. Одне, не слід забувати: ця першість буде доволі бойовою, жорсткою, безкомпромісною, бо деякі клуби другої ліги,- дебютанти першої, вже сьогодні не проти того, щоб вже наступного сезону приміряти свої лаштунки до ПЛ.  За новими правилами ПФЛ дві команди, що займуть два останні місця в  турнірній таблиці – залишать першу лігу,а дві  перші з другої – увійдуть. Третя команда знизу  буде  грати перехідну  гру з «бронзовою» командою  другої ліги за право виступу в першій лізі. Тому, старанність, натхнення, воля, фізичні  кондиції, а головне  майстерність гравців буде запорукою успіху будь-якої команди першої ліги, хто має твердий намір  підвищитись у класі.  Вихід до ПЛ буде «світити» лише одному клубу  першої ліги. Уявляю якою буде конкуренція за путівку в ПЛ!  

   Правда, донецький «Олімпік» вже отримав перший навчальний  урок  від одеського «Чорноморця», який довів свою перевагу в чотирьох  забитих голах.

Судити матч буде київський арбітр 1978 р.н.П.Чижевський ( чи не рідня нашому Д.Чижевському, - авт.). Для "ОлександріЇ" - це відкриття арбітра, бо в минулому сезоні він не судив матчі за участю нашої команди. Для  "сонячних",  на противагу починаючи з 2011-го року, - це вже буде його 6-й матч, в якості  головного арбітра поєдинку.   

    Ми, ж побажаємо гравцям В.Шарана переможного виїзду, бо інакше і не може бути. Тримаємо кулаки за своїх! «Олександрія»  - вперед!               

Нижче подаємо турнірну таблицю станом на 01.08.14 (перший тур):

Команда                                       І   О

1. "Сталь" (Алчевськ)                1  3

2.  "Геліос" (Харків)                     1  3

3. "Сталь" (Дніпродзержинськ) 1  3

4. "Олександрія"                          1  3

5. "Гірник-Спорт"(Комсомольськ)  1  3

6. "Гірник" ( Кривий Ріг)                   1  1

7. "Динамо-2" ( Київ)                        1  1

8.  МФК "Миколаїв"                           1  1

9. ФК "Тернопіль"                             1  1

10. "Буковина" (Чернівці)                  0  0

 11. "Нива"(Тернополь)                     0  0

12. "Десна" (Чернігів)                         0  0

13. "Полтава"                                     1  0

14. "Зірка" (Кіровоград)                      1  0 

15. "Нафтовик-Укрнафта"(Охтирка)   1  0

16. "Суми"                                            1  0

І.Мельник

Просмотров: 585 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]