Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
18:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 31

Керівництво та адміністрація ФК «Олександрія» 4 серпня, о 17:00 на КСК «Олімп» проведе товариський  футбольний матч ФК «Олександрія» - «Фанати 10-го сектору». Переслідуючи мету зібрання коштів  для екіпірування військовослужбовців, що приймають участь у бойових діях в  АТО, організатори таким чином мають намір  матеріально допомогти  армії  України.  

Запрошуються усі бажаючі внести свій посильний вклад у справу забезпечення військовослужбовців вкрай необхідними речами для нормального проходження військової служби. Олександрійці, прийдіть, будь ласка, на  футбольний поєдинок і внесіть свій благодійний внесок.

... Читать дальше »
Просмотров: 414 | Добавил: wernega | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

На  кожну з команд першої ліги слід серйозно налаштовуватись.  Сьогодні в ній залишились гранди  першої ліги – клуби, які витримали удари фінансової нестабільності, пережили зміни керівництва,  спонсорів, а таки залишились, щоб радувати своїх прихильників-уболівальників. Прихід чотирьох новобранців вже після першого туру показує, що команди будуть боротися за кожне очко. Так, дніпродзержинська «Сталь» на виїзді та «Гірник-Спорт» здобули перші свої перемоги. Підкорені «Суми»  та «Полтава». Команди в яких  досить нелегко відібрати очки. Інші дві команди – криворізький «Гірник» та  ФК «Тернопіль»  розписали між собою  мирову – зіграли по нулях. 

    Прогнозованими були перемоги олександрійців, не дивля ... Читать дальше »

Просмотров: 585 | Добавил: wernega | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)