Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 28 » Нагороди волонтерам
22:30
Нагороди волонтерам

На початку роботи 21-ї сесії міськради слово було надано представнику військовослужбовцю батальйону «Донбас» - В.Савілову, який щиро подякував олександрійських волонтерів у наданні допомоги військовослужбовцям, що знаходяться в зоні АТО. Серед нагороджених вже відомі прізвища небайдужих олександрійців - волонтерів, які протягом двох років постійно надають допомогу   в ремонті військової техніки та в забезпеченні іншими необхідними речами для потреб атовців.

Серед нагороджених медаль  «Країна – за гідність та патріотизм» отримали:

Родина Михайликів з Войнівки: Олександр Іванович, Олександр Олександрович та  Максим  Олександрович, Олександр Чорний,  І.Глинянко  та Андрій  Карпов - з Олександрії.

Орден «Країна» - «Єдність та воля» були вручені Володимиру Дожджанику, депутату міськради, за всебічне надання матеріальної допомоги при ремонтуванні військової техніки та Володимиру Гориславцю, який очолює бригаду механіків-ремонтників-добровольців.

Відзнаку  "За відданість справі" благодійного фонду  "Час добра"  В.Гориславець та В.Дожджаник вручили колишній вчительці  В.Гориславця, нині пенсіонерці, яка також глибоко переймається питаннями надання допомоги  військовослужбовцям в зоні АТО  Вірі Петрівні  Чемерис. Це була хвилююча мить, коли всі присутні в залі встали, щоб віддати данину щирої поваги жінці-патріоту.   

Вже після сесії В.Дожджаник, коментуючи цю подію виказав слова щирої подяки військовослужбовцям, які захищають цілісність і честь України, згадавши, що і наш Г.Кіктенко був добровольцем у «Донбасі»  загинувши смертю героя в свої неповні 19 років.

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1059 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]