Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
09:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 28

Відбулося жеребкування ¼ фіналу Кубка України. На жаль,  ФК «Олександрія" не зміг пробитися в чвертьфінал, програвши «Шахтарю», якому випав жереб - фортуна помірятися силами з першоліговською  «Полтавою»». Жереб завжди прихильний до "гірників". Команда першої ліги охтирський  «Нафтовик-Укрнафта» зіграє з «Динамо»,  «Дніпро» зіграє з «Ворсклою». Цікавий поєдинок очікується в  Миколаєві, де місцевий МФК «Миколаїв» буде приймати маріупольський «Іллічівець». За "Шахтарем" найбільш прихильною стала фортуна для миколаївців, у яких з`являється шанс здобути путівку до півфіналу Кубка України при умові виграшу в маріупольців.     

І.Мельник     < ... Читать дальше »

Просмотров: 929 | Добавил: wernega | Дата: 28.10.2016 | Комментарии (0)

72 роки тому було звільнено територію України від фашистської чуми. За роки окупації країна  втратила третину всього економічного потенціалу та понад 8 мільйонів загиблих мешканців України. Це було визначною подією на шляху звільнення Європи від ненависного ворога людства.

В Олександрії ця подія завжди має своє відображення – віддати данину тим, хто своєю ціною життя, героїзмом подарували людству мир і спокій на десятки років. Колона олександрійців під звуки маршу рушила від ганку міської ради  до центральної Братської  могили, щоб покласти  квіти та провести  мітинг пам`яті по загиблих від вдячних олександрійців.

 

ФОТОРЯД

... Читать дальше »

Просмотров: 851 | Добавил: wernega | Дата: 28.10.2016 | Комментарии (0)

На початку роботи 21-ї сесії міськради слово було надано представнику військовослужбовцю батальйону «Донбас» - В.Савілову, який щиро подякував олександрійських волонтерів у наданні допомоги військовослужбовцям, що знаходяться в зоні АТО. Серед нагороджених вже відомі прізвища небайдужих олександрійців - волонтерів, які протягом двох років постійно надають допомогу   в ремонті військової техніки та в забезпеченні іншими необхідними речами для потреб атовців.

Серед нагороджених медаль  «Країна – за гідність та патріотизм» отримали:

Родина Михайликів з Войнівки: Олександр Іванович, Олександр Олександрович та  Максим  Олександрович, Олександр Чорний,  І.Глинянко  та Андрій  Карпов - з Олександрії.

Орден «Країна» - «Єдність та воля» були вручені Володимиру Дожджанику, депутату ... Читать дальше »

Просмотров: 1059 | Добавил: wernega | Дата: 28.10.2016 | Комментарии (0)

28 жовтня відбулася чергова 21 сесія Олександрійської  міської ради. На порядку денному депутатам слід було прийняти рішення по 20 питаннях, що були внесені на розгляд  депутатів. Так, було прийнято рішення по ініціювання  створення Асоціації «Сталі та розумні  міста України» та затвердження Статуту Асоціації. Депутати озвучили звернення виборців. Зокрема, депутат В.Дожджаник наголосив про потребу мешканців жовтневого мікрорайону в відновленні освітлення в нічний час. Депутат С. Жежеря звернувся до депутат атів за підтримкою виділення коштів з міської  казни для надання  одноразової матеріальної  допомоги учасникам бойових дій в зоні АТО. Щоб це питання вирішити треба прийняти відповідну міську програму. Щоб мати право виділення таких коштів. Депутати зголосилися про розробку та прийняття відповідної  міської програми  по підтримці ... Читать дальше »

Просмотров: 1037 | Добавил: wernega | Дата: 28.10.2016 | Комментарии (0)