Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
18:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 8 » Міцний горішок. Ох ця вже "Десна"!
17:22
Міцний горішок. Ох ця вже "Десна"!

  Матч для В.Шарана та його підопічних розпочався в Чернігові не на користь гостей. Вже на 16-й хв. Кондратюк забиває м’яч у ворота «Олександрії». А вже на 20-й хв. Кривоносов призначає пенальті у ворота олександрійців. Дякувати  долі Картушову не вдалося забити – на заваді стала хрестовина.  Та що ж це робиться,  той же Кондратюк вже на 40-й хв. поєдинку подвоює рахунок. Ось вам і футбол!

Другий тайм  розпочався з атак олександрійців, бо в перерві  головний тренер, безумовно, що зробив певні корегування… На 63-й хв. Імереков скоротив  рахунок у матчі, та колишній екс-гравець «Олександрії»  Козак через 10 хвилин  довів рахунок до 3:1 на користь чернігівчан.

Перша поразка лідера.Як бачимо, міцним виявився чернігівський горішок - не по зубах сьогодні "Олександрії" . І все ж трагедії з цього не слід робити. Це його величність футбол. Треба  красиво і програти. Головне зробити правильні висновки - віднайти  причину  поразки і ліквідувати її до наступного поєдинку. Попереду ще одна домашня гра з харківським «Геліосом»  та весняна гра в запасі з київським "Динамо-2".

І.Мельник

Просмотров: 379 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]