Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
21:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 2 » Ленінський булат в хід
22:27
Ленінський булат в хід

 

За кілька днів залишки постаменту від вождя світового пролетаріату В.Леніна    були  роздроблені спецтехнікою і вивезені до 1- го травня на узібччя автотраси в бік Кіровограда – до знаку  в`їзду в Олександрію.

    Як сказав у телефонній розмові міський голова С.Цапюк, влада вирішила використати  бетонну основу фундаменту і постаменту, що залишився від зруйнованого пам’ятника В.Леніну з користю для людей.  Бетонні залишки   стануть фундаментом, на якому буде побудовано куточок відпочинку для автомобілістів зі стоянкою, що курсують  трасою. Це буде заїзд для автомобілів з  альтанкою-бесідкою, де можна буде перепочити, перекусити людям, які знаходяться в дальній поїздці. Кошти будуть виділені з міської казни – це

 

ініціатива міської влади. Бетон у кількості сотень тонн вивезли не на смітник, а вирішили використати для доброї справи, що буде слугувати людям.   

Нагадаємо, що благоустроєм центральної площі після повалення постаменту, - демонтаж залишків, взяв на себе наш народний депутат Сергій Кузьменко. За кілька днів територія набула первинного вигляду площі 60-х років минулого століття.Цим самим дещо і заспокоїли  старше покоління, яким  зруйнований пам`ятник ятрив душу.   

Іван Мельник              

Просмотров: 440 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]