Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
16:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 02

Скільки пам`ятаю виборчі  кампанії  за часів самостійності України - чому ми добре навчились, так – це хто більше напакостить кандидатам: чи то в народні депутати, чи в Президенти України.  У хід ідуть різноманітні методи і прийоми, щоб зашкодити: показати «своє особисте Х» -  відношення до кандидатів: обливають фарбою, брудом;  обписують плакати ненормативною лексикою, "придумують"  різноматнітні  домальовки, обривання і шматування – одним словом – д-е-м-о-к-р-а-т-і-я ( дерьмократія в моді). Інтелект авторів подібних вибриків – не блищить. Біл-борди так просто не дістати – тому  в хід ідуть кульки з фарбою. Кинув і дивись  обличчя кандидата вже «спотворене – люди голосувати не будуть".  Під перший  «удар» подібної спланованої акції потрапив кандидат в Президе ... Читать дальше »

Просмотров: 438 | Добавил: wernega | Дата: 02.05.2014 | Комментарии (0)

 

За кілька днів залишки постаменту від вождя світового пролетаріату В.Леніна    були  роздроблені спецтехнікою і вивезені до 1- го травня на узібччя автотраси в бік Кіровограда – до знаку  в`їзду в Олександрію.

    Як сказав у телефонній розмові міський голова С.Цапюк, влада вирішила використати  бетонну основу фундаменту і постаменту, що залишився від зруйнованого пам’ятника В.Леніну з користю для людей.  Бетонні залишки   стануть фундаментом, на якому буде побудовано куточок відпочинку для автомобілістів зі стоянкою, що курсують  трасою. Це буде заїзд для автомобілів з  альтанкою-бесідкою, де можна буде перепочити, перекусити людям, які знаходяться в дальній поїздці. Кошти будуть виділені з міської казни – це

... Читать дальше »

Просмотров: 439 | Добавил: wernega | Дата: 02.05.2014 | Комментарии (0)