Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
10:04
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 16 » Красиві діти для красивої країни
00:37
Красиві діти для красивої країни

 Іноді здається, що кінця краю не буде лихоліттю, що сьогодні супроводжує нашу країну – східну її частину. Гинуть люди, йде неоголошена громадянська війна… Хіба час до розваг. Але життя не стоїть на місці. Є йому час і  для прекрасного, світлого,  що віншує красу і мир, надію на щасливе життя юності.

Вкотре відкладався конкурс  «Досконалість центр 2014». І нехай ця подія, що відбулася в житті юних красунь – це буде їх першим кроком до миру, добра і  віри, що завтра в України  буде щасливим і радісним.

У конкурсі взяли участь 32 учасниці з Кременчука, Кіровограда,  Олександрії, Кривого Рогу,  смт Петрове  та смт Балахівка. Перед початком конкурсу хвилиною мовчання та віршем було вшановано пам`ять про загиблих воїнів української армії в боях на Сході.

У  молодшій групі  «Маленька – Міні Міс 2014» змагалися 7  учасниць віком від 4-х до 6-ти років. 3-ю віце-міс стала Глазкова Катя, 2-ю –віце- міс – Пугач Анастасія 1-ою віце-міс стала  Загорулько Дуняша з Кременчука.  А  корона переможниці «Маленька Міні Міс 2014» дісталася  4-ох річній Ані Подкур з Олександрії.

 У групі «Міні Міс» за титул найвродливішої, найрозумнішої дівчинки боролися 4 учасниці. 3-ою віце- міс стала Кернус Анастасія( 8 років, м.Олександрія), 2-ою віце-міс журі визнало  успіх Коваль Анастасії з Кременчука,  1-а віце- міс – Мирослава Герасимова ( 8 років, м.Олександрія) і Диплом  переможниці в номінації «Міні Міс 2014» дістався Аліні Сергієнко представниці з обласного центру.   

 У середній групі зібралося  13 представниць юної статі, щоб показати свої навики культури, освіченості, інтелекту і  знання хороших манер. Тут лідерство в віце- міс за третю сходинку виборола Оленка Анциборенко, 11 –річна мешканка Олександрії, на другому місці –  Тетянка Панфілова, першу сходинку віце-міс журі присудили  10- річній  Алінці Тимофієвійз Олександрії. А Диплом «Юна Міс «Досконалість центр  2014» було вручено  11-річній, нашій землячці  -Марійці Ігнатовій.

У старшій групі за корону Міс «Досконалість центр 2014» боролося 10 дівчат-красунь. Здавалось, що всі дівчата заслуговують найвищої відзнаки і визнання,  але журі прискіпливо підійшли до оцінювання найкращих якостей  культури і вихованості дівчат.  Третьою віце-міс стала Валерія Сніжко, за нею слідом – 2-а  віце-міс  - Каріна Бугайченко, 1-а віце- міс безперечно завоювала Юлія Матяш. До речі,  представниці  з райцентру  смт Петрове  Вікторія Шуть, дісталася корона «Супер моделі».

 А безапеляційною переможницею регіонального конкурсу «Досканалість центр 2014», на думку більшості присутніх на конкурсі глядачів та членів журі,  стала студентка першого курсу хореографічного відділення  Олександрійського Вищого училища культури  16- річна Наталія Плужняк з смт Балахівка (Петрівський район). Краса і врода, скромність і досконалість, хороші  манери  - це те, що сьогодні так не вистачає сучасній молоді. І Наталка це продемонструвала аудиторії своїх одноліток, що жити в гармонії з прекрасним, сповідувати кращі риси вроди – це  рухатися на шляху, який врятує світ.

Світла Веряскіна, директор рекламного  агенства «Алігатор», нагороджуючи  юних представниць краси, добре відмітила:

- Ми повинні мати креативну і  сильну Олександрію. А це можна зробити лише завдяки добрим справам. І сьогоднішній конкурс тому одне із підтверджень - красиві діти для красивої країни.    

Конкурс  відбувся. Щасливі і радісні обличчя юних красунь, щасливі батьки,  глядачі залишилися задоволеними від  дійства добра і краси. Велика подяка  всім, хто прийняв участь - надав підтримку, щоб конкурс відбувся, і приніс задоволення його учасникам, бо юні красуні довго і з великими зусиллями до нього готувались.

Слова вдячності звучали того вечора  на адресу народного депутата  С.Кузьменка, директора ПФК «Олександрія»  Д.Кітаєва, Л.Замкової – депутата Олександрійської райради та І.Уса –також  депутата райради, а також на адресу  мережі ювелірних салонів «Ларец». Були і інші люди – всіх не перелічити. Головне, що вони є люди, котрим не байдужа доля наших дітей. Котрі вірять, що завтра в країни буде таким же радісним і щасливим, як сьогодні воно було в юних дівчаток. Велика заслуга в цьому організатора, директора  модельного агентства «Інтрига» Наталії Беланюк, яка на протязі багатьох років прививає юним дівчаткам кращі риси вихованості, поведінки та духовні початки кращих манер, що змінить країну, зробить її добрішою, щасливішою.   

І.Мельник               

Просмотров: 760 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]