Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
07:53
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 16

Втретє цього року відбувається засідання прес-клубу територіальної національної спілки журналістів Олександрійщини, щоб дати оцінку головним суспільно-політичним подіям в країні та спільно з громадськими діячами  віднайти шляхи виходу з критичних ситуацій.

Цього разу темою розмови було розгляд питань, що стосуються підвищення вартості енергоносіїв.  Газ, електроенергія, проїзд  у транспорті, а сьогодні вже  задекларовано різке підвищення плати  за водопостачання та водовідведення для мешканців Кіровоградщини. Монополіст підприємство  «Дніпро-Кіровоград» вже з 1-го липня буде брати за свої послуги з населення майже 12 грн за 1м3 води.  Вартість послуги зростає на 62%! Відразу! Без всяких обговорень, громадських слухань, людей ставлять перед фактом.  Народ не вірить, що така вартість є реальна і обгрунтована.

 У засіданні прийняли ... Читать дальше »

Просмотров: 483 | Добавил: wernega | Дата: 16.06.2014 | Комментарии (0)

 Іноді здається, що кінця краю не буде лихоліттю, що сьогодні супроводжує нашу країну – східну її частину. Гинуть люди, йде неоголошена громадянська війна… Хіба час до розваг. Але життя не стоїть на місці. Є йому час і  для прекрасного, світлого,  що віншує красу і мир, надію на щасливе життя юності.

Вкотре відкладався конкурс  «Досконалість центр 2014». І нехай ця подія, що відбулася в житті юних красунь – це буде їх першим кроком до миру, добра і  віри, що завтра в України  буде щасливим і радісним.

У конкурсі взяли участь 32 учасниці з Кременчука, Кіровограда,  Олександрії, Кривого Рогу,  смт Петрове  та смт Балахівка. Перед початком конкурсу хвилиною мовчання та віршем було в ... Читать дальше »

Просмотров: 759 | Добавил: wernega | Дата: 16.06.2014 | Комментарии (0)