Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
21:52
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 24 » Крайній радикалізм приведе благословенну землю до краху
21:44
Крайній радикалізм приведе благословенну землю до краху

Іван Мельник, 23.01.14  

  Події, що сьогодні відбуваються в країні важко охарактеризувати,  це не що інше, як загострення ескалації та крайнього екстремізму, який може привести до трагічних наслідків.  У свій час, наш земляк, один із лідерів Центральної Ради Володимир Винниченко, який мріяв бачити Україну незалежною, унітарною державою, відмітив, після того, як побачив, що екстремізм поводирів різних політичних мастей  веде країну до загибелі сказав: « Я бачу як з більшовицького яйця вилуплюється фашизм». Боюсь, щоб ми до цього не дійшли. Те що ми побачили на вул. Грушевського, що зафіксував об’єктив фотокамери змушує не мовчати, а говорити, щоб люди знали правду: жінки-матері з готували «коктейлі Молотова».


Звертаючись до найбільш активних, котрі  жбурляли каміння, запалювальну суміш в правоохоронців,  виконуючи  накази командирів, які стояли за їх спинами:  «Ви ж намагаєтесь вбити своїх однолітків, друзів, однокласників, своїх дітей, братів..», відповідали: «смерть корупційній владіі тим, хто її захищає, вбивати, нищити таку владу.»

 Владою скористалися негідники, а  ми разом будемо гинути,  обдурені красивими обіцянками.

  Відбувся конфлікт – побили студентів, цього не треба було робити,  засудили., треба було зняти з посади силовиків,в іддати під суд. Не зробили цього.  Винні повинні понести покарання. Далі буде гірше. Зупиніться, схаменіться, люди добрі! Так, влада повинна зробити відповідні висновки, очиститися, взятися за ефективну боротьбу з корупцією в судовій гілці... Але це все повинно робитися не так, як сьогодні нам пропонують ті, хто мріє  про свою «особливу  зверхність та  доленосну владу». Кращого не буде. Історія  України тому твердження. Я не хочу такої влади, яка вже була колись. Народ - влада!    

«Вогнем і мечем», якими сьогодні хочуть змінити владу в країні, вже колись  хотіли загарбати Україну.   Вже нищили Україну століттями  і свої, і чужинці, саджали на палі,

заливали горло  смолою, різали…Ми знаємо чим це закінчилось.  

 Головне, щоб бунту не було, жаги незрозумілої  нелюдської помсти, психозу, неврастенії – це не союзники.  У соціології  існує  утверджене поняття незадоволеності будь-якою владою певної частин суспільства, незалежно від політичною устрою, хороший він чи поганий. Цей відсоток складає біля 10%.  Не треба ганьбити нашу культуру, історію, національну гідність. Спалені магазини, автомобілі, потрощені будівлі, квартири… Історія і народ засудить сьогоднішні події. Нам потрібен мир і злагода! Всі протиріччя треба вирішувати за  мирним столом переговорів, шляхом створення  національної коаліції. Краще  поганий мир, чим хороша війна. 


Просмотров: 503 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]