Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
13:18
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Январь » 24
    23 січня актив Партії регіонів Олександрійського району біля стін парламенту  прийняв участь в акції протесту проти радикальних дій. Те, що  відбувається на вул. Грушевського, що принесла смерть вже для трьох її активістів-майданівців, невластиво для нашої дійсності.
   Мир і спокій, цілісність, країни, її непорушність- це головні чинники врегулювання конфлікту між протестантами і владою. Врятувати країну, її народ від насильства, від правого екстремізму, не допустити можливої громадянської війни, таким був головний лейтмотив демонстрантів від Партії регіонів. Люди приїхали за миром і злагодою між усіма мешканцями нашої країни. Не допустити кровопролиття, помирити владу і народ, ввести країну в правове поле, де можна шляхом переговорів домовитися про мирне врегулювання всіх спірних питань. Влада готова вислухати опозицію. Опозиція повинна поставитис ... Читать дальше »
Просмотров: 444 | Добавил: wernega | Дата: 24.01.2014 | Комментарии (0)

Іван Мельник, 23.01.14  

  Події, що сьогодні відбуваються в країні важко охарактеризувати,  це не що інше, як загострення ескалації та крайнього екстремізму, який може привести до трагічних наслідків.  У свій час, наш земляк, один із лідерів Центральної Ради Володимир Винниченко, який мріяв бачити Україну незалежною, унітарною державою, відмітив, після того, як побачив, що екстремізм поводирів різних політичних мастей  вед ... Читать дальше »

Просмотров: 502 | Добавил: wernega | Дата: 24.01.2014 | Комментарии (0)