Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:53
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 25

 Губернатор С.А.Кузьменко на зустрічі з журналістами області, що відбулася 23 грудня в Кропивницькому, на запитання про перейменування області, висловив своє судження:

- Стосовно того, хто має право ініціювати законодавчі рішення, то це лише депутати Верховної Ради, Уряд та Президент України. Тому може, коли я стану народним депутатом, тоді це буде запитання до мене. Наразі у голови ОДА немає такого права.

Яку він бачить назву області, очільник Кіровоградщини відповів так:

- Жодного разу я не називав власної назви. Однак назва повинна відображати бажання людей та історичні аспекти території. Історія – основа для майбутніх пояснень, чому було прийнято те чи інше рішення. У місті живуть люди з різними поглядами і моє завдання не розколювати їх, а об’єднувати”, – підкреслив С. ... Читать дальше »

Просмотров: 915 | Добавил: wernega | Дата: 25.12.2016 | Комментарии (0)

Саме таким був лейтмотив діалогу між членами клубу громадського діалогу, що діє при міській  раді та єпископом Олександрійським та Світловодським  Боголєпом.

 У вступному слові  В.Іванченко, активіст, член клубу, відмітив, що дане засідання повинно стати не формальністю, а виробити певний інформаційний майдан через який люди могли б висловлювати свої думки стосовно православної віри, що у всі  віка була домінучою  в виховному процесі людей. Також було  відмічено,  що цього року минає 20 років від початку будівництва Покровського храму, що став центром Божої віри і добра.

 Єпископ Боголєп у свою чергу наголосив, що священнослужитель без прихожан не слуга Божий. Саме через любов до ближнього, любов до Бога, віра в його силу і  благословення  є тим, чого сьогодні не вистачає людям. Община &ndash ... Читать дальше »

Просмотров: 920 | Добавил: wernega | Дата: 25.12.2016 | Комментарии (0)